Sales Representative - Cluj Napoca

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

YOU! If you:
 • Have a Bachelor’s degree
 • Have excellent communication and negotiation skills, you are ambitious, show leadership, and have an entrepreneurial spirit
 • Are a team player, but able to work independently
 • Value customer service and have great organizational skills

Descrierea jobului

Responsibilities:
 • Motivate and manage customers within a given geographic area (Cluj 1/2, Mures, Bistrita, Bihor) for a specific brand portfolio: VICHY, La Roche-Posay, CeraVe;
 • Achieve the sales targets and qualitative and quantitative objectives set by the Regional Sales Manager
 • Identify the potential for commercial development of existing pharmacies and develop their loyalty
 • Identify prospects within his/her industry and develop new business relationships
 • Organize your routing, manage administrative data and information
 • Help pharmacies to develop their own business: sales, merchandising, technical assistance

Specifics for Active Cosmetics Division:
 • Help pharmacies to develop their own businesses: coaching, training and team motivation
 • Develop market share (sell-out) in the sector
 • Conduct competitive intelligence on the point of sales

Descrierea companiei

La L’Oreal am facut din cosmetice centrul de energie si know-how-ul nostru pentru a satisface toate nevoile de frumusete. Suntem pe deplin angajati sa punem toata expertiza si resursele de cercetare in lucru pentru bunastarea barbatilor si femeilor, in toata diversitatea lor, in intreaga lume.

Suntem prezenti in 130 de tari de pe 5 continente, cu 3 817 cercetatori si angajati in Cercetare si Inovatie din 22 de centre de cercetare din toata lumea si 17 centre de evaluare la nivel mondial, cautand sa avem grija de mediu si sa avem un impact pozitiv asupra comunitatilor in care suntem prezenti.

L’Oreal reprezinta compania nr 1 de infrumusetare din Romania, infiintata in anul 1997 din dorinta de a oferi fiecarei persoane din lume ce este mai bun in frumusete din perspectiva calitatii, eficientei,sigurantei, sinceritatii si responsabilitatii. Cu o istorie de peste 100 de ani la nivel global, L’Oreal Romania se mandreste cu peste 23 de ani de experienta si 22 de marci internationale, fiind lider pe piata locala de produse cosmetice.

Scopul nostru este de a darui clientilor L’Oreal cele mai bune inovatii in ccea ce priveste calitatea, eficacitatea si siguranta in fiecare categorie de produse cosmetice pentru ingrijirea parului, culoarea parului, ingrijirea pielii, machiaj si parfumuri.

Ca angajator, la L’Oreal imputernicim oamenii care sunt gata sa parieze, sa gandeasca, sa isi apere convingerile, sa fie rezistenti si sa isi lase amprenta. Oferim numeroase oportunitati, cariere rapide si responsabilitati timpurii.

Cu L’Oreal avem obiective ambitioase si ne straduim spre excelenta. Adoptam diversitatea, sustenabilitatea, inovatia si bunastarea la locul de munca si sunteti incurajati sa ganditi si sa actionati dincolo de locul de munca.

Daca iti doresti sa ai parte de o experienta permanenta de invatare, sa iti extinzi potentialul si sa influentezi formele si definitiile frumusetii din lume, te asteptam sa te alaturi echipei L’Oreal.

Cu noi, ideile tale nu sunt doar ascultate, ci si apreciate.

Fiecare are rolul sau in echipa L’Oreal!

Publicat 7 iun. 2022 Reactualizat 5 iul. 2022 Expiră 7 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.