Sales Medical Rep - Imagistica

Regina Maria - 1 poziție
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Ai minimum 2 ani experiență anterioara într-o poziție de interacțiune cu clienții;
- Succesul tau se bazeaza pe o buna organizare si planificare, atentie la detalii si o relationare eficienta si permanenta cu oamenii;
- Te motiveaza atingerea rezultatelor si cauti permanent solutii inovative pentru a-ti indeplini obiectivele;
- Ai abilitati de negociere;
- Esti proactiv/a si creativ/a, esti perseverent/a si esti un bun comunicator;
- Ai capacitate de analiza si esti orientat/a spre o abordare antreprenoriala si strategica;
- Detii foarte bune abilitati de lucru cu pachetul MS Office si abilitati de prezentare;

Descrierea jobului

- Efectuezi vizite în mod regulat la medici/ instituții medicale, în vederea promovării serviciilor de imagistica .
- Faci cross sell.
- Ești responsabil de implementarea în teren a acțiunilor punctuale de marketing.
- Urmărești activitatea medicilor colaboratori și propui metode de fidelizare și creștere a eficienței relației cu aceștia.

Descrierea companiei

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 13 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 640.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 130 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor peste 310 clinici partenere. Compania reunește aproape 7.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 4.5 milioane de pacienți.

Publicat 18 mai 2022 Reactualizat 15 iun. 2022 Expiră 17 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.