Publicat 19 Ian 2021 | Reactualizat 16 Feb 2021 | Expiră 19 Feb 2021

Sales Manager departament Test and Measurement

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

In urma cu doi ani a fost infiintat in cadrul companiei Envirotronic departamentul Test and Measurement, cu misiunea de creste si excela in domeniul industrial prin implementarea unor produse sau servicii performante precum scanare 3D, masini de masurat in coordonate, sisteme de achizitie date si altele. Produsele furnizate sunt implementate in proiecte de catre universitati si institute de cecetere, in industria automotive, industria de aparare si alte domenii. Lucram cu producatori in principal din Germania, Italia si Japonia.

Dorim ca in urmatorii 10 ani prin departamentul TM sa devenim o firma consacrata in aceste domenii, sa dezvoltam o retea de vanzare la nivel national, departamentul sa depaseasca o cifra de afaceri de 5 mil. EURO , sa fim implicati in cele mai importante proiecte nationale si sa fim considerati firma cu cei mai profesionisti angajati.

Cautam un Director de Vanzari cu experienta pentru departamentul Test and Measurement care sa aiba abilitatile necesare sa poata sa realizeze vanzari B2B si sa isi poata crea propria echipa de vanzari la nivel national. Sa fie focusat pe obiective si sa performeze in ritm accelerat.

In acest moment nu cautam doar un vanzator sau manager bun insa fara experienta in echipamente de masura pentru motivul ca domeniul este destul de tehnic si se adreseaza unor industrii specifice, ci cautam un Director de vanzari care intelege, a lucrat si performat in domeniu, are studii tehnice si ne va ajuta sa ne atingem obiectivele.

In cazul in care consideri ca iti poti asuma obiectivele urmatoare atunci te rugam sa aplici pentru ca te vrem la noi in companie:

Construirea unei echipe puternice de vanzari

2 vanzatori pe fiecare zona a tarii
crearea unui training de inductie

Cresterea vanzarilor in industriile importante

sa fim prezenti la cei mai mari10 producatori din industria automotive si de aparare
sa crestem cu cel putin 20% la fiecare trimestru
sa vindem cu o marja rezonabila

Detalii produse: tme [.] envirotronic [.] ro

Acum, daca consideri ca ai experienta si abilitatile necesare sa iti creezi si sa conduci echipa catre realizarea acestor obiective, abia asteptam sa te cunoastem. Insa...

Nu aplica dacă nu vrei să lucrezi pe KPI-uri, standarde și consecințe pe lucrurile care stau 100% în puterea ta!
Nu aplica dacă ai nevoie să fii manageriat! Omul pe care îl căutam se manageriază singur și vine singur cu acțiunile necesare pentru atingerea obiectivelor de eficientizare și creștere.
Nu aplica dacă ai nevoie să te învățăm! Îți sponsorizăm învățarea și lucrăm împreună, dar tu ești responsabil de propria ta creștere!

Cum aplici?

Trimite un email la angajari [ at ] envirotronic [.] ro si raspunde detaliat la urmatoarele intrebari:

1. Ce experienta si ce abilitati ai pentru acest job?

2. Ce te-a convins sa aplici pentru acest rol?

Cu cat mai detaliate raspunsurile la intrebari cu atat mai bine si mai indicat.

Descrierea jobului

Ce urmeaza dupa ce aplici?

Fiecare email de aplicare va primi un raspuns (fie el negativ sau pozitiv). Daca raspunsul este pozitiv te vom ruga sa te programezi la un interviu online de 30 de minute.

Daca dupa acest interviu consideram ca poti fi persoana potrivita, atunci vom avea un interviu detaliat de 1-2 ore in care vom discuta obiectivele si modalitatile prin care vei putea sa le realizezi.

Daca toate lucrurile sunt bune, atunci iti vom cere sa iti stabilesti un set de obiective pentru primul trimestru impreuna cu bonusurile aferente. Daca performanta este cea asumata (sau aproape de cea asumata) atunci avem inceputul unei prietenii pe termen lung.

Pai si salariu?

Nu exista un salariu fix stabilit. Il vom stabili impreuna in functie de experienta ta si rezultatele pe care ti le poti asuma. Nu exista nici o limita atat timp cat plata reflecta rezultatele.

Asteptam cu nerabdare sa gasim liderul alaturi de care sa ne atingem obiectivele si sa crestem.

Descrierea companiei

Envirotronic este specializata in echipamente si instrumentatie de masura si control on-line pentru monitorizarea proceselor in diverse industrii, a parametrilor de calitate ai apei in stati de epurare si tratare. Alte domenii: sisteme de senzori de testare si masura , sisteme avansate de achizitie date pentru industria automotive, universitati si institute de cercetare.
Envirotronic furnizeaza sisteme si solutii complete de masuratori in coordonate si optice precum si scanare 3D.

Envirotronic este furnizor de aparatura pentru controlul calitatii in industrie si cercetare.

Expirat
Sales Manager departament Test and Measurement  -  ENVIROTRONIC

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close