Publicat 23 Sep 2008 | Reactualizat 22 Oct 2008 | Expiră 24 Oct 2008

Sales Executive

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Competente tehnice (specifice postului);
- Operare PC nivel avansat (MS Office);
- Cunoasterea domeniului de activitate software/vanzari reprezinta un avantaj;
- Experienta in vanzari de servicii salarizare reprezinta un avantaj;
- Abilitati de comunicare, de prezentare si negociere;
- Cunostinte limba engleza nivel mediu.

Descrierea jobului

- Identificarea oportunitatilor si realizarea procesului de vanzare;
- Participarea la realizarea planului de vanzari;
- Promovarea produselor firmei.

- Noi iti oferim acces la informatii si tehnologii de ultima ora, oportunitatea de a lucra cu o echipa de profesionisti, un mediu de lucru tanar si dinamic, precum si posibilitati reale de avansare profesionala.
- La noi, fiecare angajat este, inainte de toate, un membru de familie. Pentru ca WizRom este o FAMILIE unde fiecare om face diferenta.

Descrierea companiei

Prezentă pe piaţa românească încă din anul 1992, Wizrom Software este astăzi unul dintre principalii furnizori de soluţii informatice integrate pentru managementul afacerii. Compania dezvoltă, promovează şi vinde aplicaţii software, furnizând totodată servicii profesionale pentru sisteme IT, consultanţă şi expertiză în domeniu pentru toate categoriile de afaceri.

Deoarece succesul oricărei companii este asigurat de capacitatea de adaptare la cerinţele în continuă dezvoltare ale pieţei, Wizrom şi-a diversificat permanent portofoliul de produse. Acest lucru s-a realizat prin adaptarea unor pachete de sisteme internaţionale la cerinţele specifice ale companiilor locale şi multinaţionale ce operează în România.

Wizrom Software are în prezent peste 170 de angajaţi, majoritatea implicaţi în activităţi legate de clienţi. Structura organizatorică a fost adaptată pentru a reduce timpul de răspuns la solicitări dintre cele mai variate ale unui număr tot mai mare de companii, element esenţial în menţinerea unor standarde înalte de suport.

Integrarea în Uniunea Europeană reprezintă o provocare şi în acelaşi timp o oportunitate, Wizrom Software având deja stabilite parteneriate solide cu companii cunoscute la nivel internaţional, precum Microsoft, Oracle Corp., Panorama Software, UPS Logistics Technologies, Lavie Timetech, Eshbel Inc., IBM, Retalix, WizSoft Inc., Datafirst, Logility. Parteneriatul strategic încheiat de curând cu One1 Software Technologies, unul dintre primii cinci jucători pe piaţa IT din Israel, urmăreşte să susţină compania în deschiderea unor noi linii de business şi în completarea competenţelor actuale în furnizarea de soluţii informatice de top. Alături de experienţa sa, Wizrom este încrezător că această reţea va putea oferi soluţii specializate şi know-how pentru o gamă variată de cerinţe venite din partea clienţilor.

În ultimii ani, compania a dezvoltat un program bine structurat pentru a-şi creşte vizibilitatea şi a-şi consolida poziţia regională, prin deschiderea filialelor din Republica Moldova şi Bulgaria. În 2006, Wizrom a beneficiat de o nouă oportunitate, pătrunzând şi pe piaţa de profil din Serbia.

Expirat
Sales Executive  -  SC WizRom Software SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close