de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 11 Sep 2008 | Expiră 12 Oct 2008

sales executive

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Intreprinzator, bun negociator si orator, preferabil, dar nu obigatoriu cu experienta in vinzari.Dornic de reusita, rezultatele obtinute sa fie un motiv in plus sa se autodepaseasca.

Descrierea jobului

Identificarea clientilor, prezentarea pachetelor de servicii ale companiei, negocierea si vinzarea pachetelor de servicii.
Salar fix si alte bonusuri, masina si tel de serviciu.

Descrierea companiei

Desi este proaspat infiintata,compania isi propune ca in cel mai scurt timp sa ajunga in top, cel putin la nivel local(in prima faza).Obiectul de activitate al companiei este admninistrarea site-urilor si portalurilor de internet.Primul site al companiei este mall-imobiliar.ro, altele doua fiind in lucru.

Expirat
sales executive  -  S.C. ROYAL NET S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close