Sales assistant/ Visual Merchandiser/Gestionar Fashion House

UNIC BRANDS - 10 poziții
Oraș de lucru
Salariu 2000 - 3000 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

O persona dinamica, dornica sa invete lucruri noi, cu o atitudine pozitiva.

Descrierea jobului

Sales assistant-ul este foarte important pentru ca el stabileste o legatura directa cu clientul. Apectul trebuie sa fie curat, ingrijit si placut. Se face customer service, cross-selling. Atitudinea candidatului trebuie sa fie orientata catre client. Oferim salariu/ bonuri/ bonus, program flexibil in ture. Mai multe detalii oferim la interviu.

Pentru VM, este necesara o experienta de minim 6 luni pe acelasi post.
Pentru functia de VM este cautata o persoana creativa, orientata spre frumos si fashion.
O persoana pozitiva, dinamica si motivata.

Gestionar Fashion House
Persoana organizata, stabila. Gestionarul se ocupa de comenzile online, cautare produse, manipulare, facturare si organizare depozit.

Activitati generale:
- prelucrare comenzi online, pregatire colete, facturare in aplicatie
-mentine legatura cu curierii, awb, etc
-manipulare produse in depozit
-evidenta stocuri
-evidenta pungi/magazine.

Descrierea companiei

Infiintata in anul 2009, societatea Unic Brands detine dreptul exclusiv de a opera magazinele monobrand Guess si Liu Jo pe teritoriul Romaniei. Magazinele Guess sunt deschise in momentul de fata in Bucuresti (Baneasa Mall, Afi Cotroceni, Vitan Mall si Fashion House Outlet), in Constanta (City Park), in Cluj Napoca (Iulius Mall), Timisoara (Iulius Mall) si Iasi (Palas Mall). Primul magazin Liu Jo a fost deschis in aprilie 2015 in Bucuresti (Afi Cotroceni), fiind urmat de magazinul Liu Jo din Baneasa (Baneasa Shopping City). LIU JO S.P.A este o companie italiana de moda infiintata de fratii Marchi in 1995 in Carpi (Modena) Italia, companie ce s-a dezvoltat intr-un brand major de moda pret-a-porter. Brand-ul este prezent acum in peste 400 de magazine mono-brand si in peste 6.000 de magazine multi-brand in intreaga lume. Pana in anul 2000 Liu Jo si-a extins portofoliul de producție și de brand lansand o colecție pentru Accesorii, o colecție de lux pentru bijuterii și ceasuri, o colecție pentru copii si o colectie de lenjerie de corp. Din 2008 Liu Jo are propria colectie de incaltaminte. In anul 2013 Liu Jo a semnat un acord de licenta cu Marchon eyewear pentru fabricarea ochelarilor Liu jo. Campania de publicitate a colectiei Toamna-Iarna 2014 a fost realizata de modelul Kate Moss iar campania de Primavara-Vara 2015 de modelul Dree Hemingway. GUESS este un brand american de imbracaminte retail si de lux. In afara de obiecte vestimentare brandul Guess mai produce si ceasuri, bijuterii si parfumuri. Compania detine, de asemenea si linia Marciano. Primul magazin Guess a fost deschis in anul 1981 odata cu mutarea fratilor Paul si Maurice Marciano in Los Angeles. Guess a inceput sa-si faca publicitate si mai tarziu (1985) au introdus campaniile lor in alb si negru, campanii emblematice pentru acest brand, find reprezentat dea lungul timpului de supermodele, cum ar fi: Claudia Schiffer, Anna Nicole Smith, Eva Herzigova, Valeria Mazza, Kate Upton, Paris Hilton, Julia Lescova, Laetitia Casta, Drew Barrymore, Amber Heard, Kate Upton, Gigi Hadid si lista poate continua.
Publicat 31 mai 2022 Reactualizat 28 iun. 2022 Expiră 30 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.