Publicat 24 Iul 2021 | Reactualizat 21 Aug 2021 | Expiră 24 Aug 2021

Sales Assistant/Casier-Mall Baneasa/Vitan, Pitesti,Craiova

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Profilul urmarit:

- Personalitate placuta;
- Bune abilitati de comunicare si relationare;
- Spirit organizatoric si de lucru in echipa;
- Tinuta si prezenta agreabila, conform domeniului de lucru;
- Disponibilitate pentru un program flexibil, in ture si lucru in zilele de week-end;
- Cunosterea limbii engleze constituie un avantaj.

Descrierea jobului


-Intampina clientii in mod corespunzator.
-Relationeaza cu acestia si identifica metoda potrivita de prezentare a produselor.
-Promoveaza si vinde corespunzator produsele, oferind intr-un mod profesionist toate informatiile necesare.
-Este intotdeauna informat cu privire la tendintele in moda
-Identifica ocaziile de a vinde si produse complementare.
-Asigura receptionarea articolelor vestimentare din punct de vedere calitativ si cantitativ.
-Asigura aprovizionarea si reaprovizionarea suprafatei de vanzare cu marfa.
-Mentine un mediu de lucru curat.
-Respecta regulile de visual impuse de merchandiser.


Beneficii:

Oferim salariu fix, bonuri de masa si bonusuri de target lunar si anual.

Descrierea companiei

BSB Fashion este o companie greceasca fondata in anul 1980 si o prezenta activa si puternica in productia si comertul de imbracaminte pentru femei. Compania este prezenta in 12 tari precum: Grecia, Romania, Turcia, Marea Britanie, Rusia, Bulgaria, Liban, Cipru, Armenia, Albania, Egipt si Moldova si joaca un rol important in industria modei, stabilind standarde extrem de inalte pentru concurentii din domeniu.

BSB a reusit sa dezvolte stilul grecesc si cultura etnica, multumindu-si clientii din intreaga lume prin reteaua extinsa de magazine si a website-ului electronic, darmand barierele internationale. In prezent, activitatea companiei ocupa pozitia de lider in domeniul modei pentru femei si detine o retea extinsa de peste 105 magazine exclusive BSB, dar si o retea de distributie a companiei cu peste 600 de magazine asociate multi brand atat in Grecia cat si in strainatate.

BSB se caracterizeaza prin dinamism, atitudine si apreciere oferind haine si accesorii feminine moderne, tineresti si cu atitudine. Elementele fundamentale ale excelentei brandului sunt calitatea incontestabila a produsului finit combinata cu design, flexibilitate si planificare atenta. Toate acestea reprezinta puncte cheie ce au ajutat BSB sa se impuna intr-un mediu competitiv, mediu in care compania detine deja o pozitie dominanta.

Cu o echipa de designeri si profesionisti talentati si pasionati de domeniul modei, BSB face eforturi sa ofere tuturor clientilor produse fabricate cat de perfect posibil si de o calitate excelenta aducand astfel bucurie pe chipurile celor ce le poarta. De asemenea, in magazinele BSB, personalul este experimentat si bine pregatit pentru a ghida si ajuta clientii in industria modei, mai exact in tainele imbracamintei pentru femei. Acestia sunt instruiti sa ofere o experienta unica la cumparaturi, sa informeaze clientii de noile tendinte in moda si sa dezvaluie trucuri de stilizare inteligente adaptate gusturilor fiecaruia.

Cautam persoane originale, de incredere, care sa atinga limitele, sa actioneze cu modestie si onestitate si sa ii trateze pe cei din jur cu respect. La BSB punem valoare pe creativitate, munca intensa, gandire inovativa si fidelitate, iar ca rasplata oferim un mediu de munca inspirational in care iti dam sansa de a te exprima.

Lucreaza cu BSB!

Expirat
Sales Assistant/Casier-Mall Baneasa/Vitan, Pitesti,Craiova  -  BSB FASHION SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close