Publicat 06 Oct 2020 | Expiră 06 Nov 2020

Sales Asisstant/Sales specialist

8 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Aptitudini şi deprinderi necesare :

Abilitati negociere si comunicare la toate nivelele;
Abilitati de planificare si organizare;
Atentie distributiva, gandire analitica;
Capacitate efort sustinut si rezistenta la factorii de stres;
Capacitatea de a evalua şi a lua decizii prompte;
Capacitatea de a lucra cu oamenii, solicitudine, rabdare, atentie, corectitudine;
Spirit de echipa, entuziasm in promovarea imaginii companiei;
Caracteristici de personalitate :
Corect, atent, ordonat, bun organizator, usurinta in comunicare, spirit practic, sociabilitate, tact, amabilitate.

Experienta / cunostinte de transport & logistica constituie un avantaj.

Descrierea jobului

 • Contacteaza clienti potentiali sau existenti (din bazele de date puse la dispozitie de angajator sau din alte surse) din Romania si stabileste intalniri pentru colegii din departament;
 • Transmite comenzile de transport colegilor din departamentul operational, imediat ce le primeste de la clienti;
 • Trimite prin email si in original (acolo unde este cazul) facturile catre clienti in ziua in care au fost emise de catre departamentul operational;
 • Pregateste impreuna cu colegii din departament ofertele de transport rutier si/sau logistica de depozitare pentru clientii contactati, pe baza datelor obtinute de la acestia.
 • Trimite oferte punctuale clientilor in maxim 2 ore de la primirea solicitarii;
 • Transmite sefului direct si celor responsabili informatiile legate de transporturile rutiere desfasurate de clientii / partenerii contactati precum si orice alte servicii din portofoliul companiei de care clientul ar putea fi interesat.
 • Prezinta ofertele de transport rutier / logistica de depozitare clientilor contactati.
 • Discuta si negociaza ofertele transmise in limitele si conditiile precizate de seful direct.
 • Mentine legatura cu colegii din cadrul departamentului de vanzari internationale al grupului, asigurand o permanenta comunicare si transfer de informatii;
 • Urmareste comenzile lansate de catre clienti pe baza contractelor negociate asigurand astfel suport atat pentru clienti cat si pentru colegii din departament si comunicarea permanenta cu fiecare client in parte in limitele si conditiile stabilite prin contact;
 • Intocmeste si introduce in sistemul informatic, cel tarziu in ziua urmatoare, rapoartele de vizita aferente fiecarei intalniri sau discutii telefonice cu clientii / partenerii potentiali sau existenti cu care se afla colegii din departament sau personal in contact sau care i-au fost alocati;
 • Se informeaza in permanenta despre noutatile din domeniul de activitate si cunoaste nivelurile si tendintele activitatilor de pe piata transporturilor si serciciilor logistice;

Descrierea companiei

Raben Group este prezentă pe piața europeană de peste 85 de ani și oferă servicii logistice complete. Companiile grupului sunt situate în 12 țări europene: Republica Cehă, Estonia, Olanda, Germania, Italia, Lituania, Letonia, Polonia, Slovacia, Ucraina, Ungaria și România.
Raben Group – Partenerul tau de logistica:
Companie de familie Suntem o organizație de încredere, stabilă, independentă de schimbările de pe piețele de capital. Caracterul familial al companiei permite luarea de decizii rapide precum și elaborarea de planuri de dezvoltare pe termen lung, care nu depind de componența consiliului de administrație.
Inima Europei Avem sucursale în 12 țări din Europa. Suntem un partener care oferă clienților know-how-ul și experiența piețelor locale.
Cultura Raben Avem o structură de organizare plată, excepțională, care permite luarea de decizii rapide și reacții flexibile la nevoile de schimbare ale pieței.
Servicii personalizate Oferim soluții nu numai pentru companiile mari, ci și pentru întreprinderile mici și mijlocii. Sistemele bine dezvoltate de gestionare a transportului și a relațiilor cu clienții ne permit să adaptăm fiecare serviciu la nevoile și cerințele individuale.
Angajați Suntem o echipă experimentată și implicată, orientată spre schimbul de experiență și realizarea de obiective împreună. Scopul nostru este de a sprijini clienții în operațiunile pe care le desfășoară și de a supraveghea întregul proces logistic.
Rețea densă de locații O locație bine planificată a sucursalelor noastre permite transportul rapid al mărfurilor încredințate nouă.
Creștere continuă și optimizarea proceselor Ne dezvoltăm și îmbunătățim procesele în mod continuu. Suntem conștienți de faptul că investițiile în rețeaua de transport sunt în strânsă legătură cu acțiunile care vizează optimizarea proceselor și sistemelor IT, fapt care se traduce în livrări rapide și în timp util.
Transport specializat în funcție de bunuri Avem 8.000 de mijloace de transport la dispoziție, adaptate cerințelor diferitelor sectoare, ceea ce ne permite să oferim soluții adecvate pentru fiecare client.
Capacitate de depozitare modernă Clienții noștri pot utiliza 1.150.000 mp de capacitate de depozitare diversificată, adaptată la cerințele specifice produsului.
Politica ecologică Grija pentru mediul natural este o parte a operațiunilor noastre de zi cu zi. Clienții noștri pot utiliza instrumente certificate pentru a măsura impactul acestora asupra mediului, cum ar fi un calculator special care să permită măsurarea exactă a emisiilor de gaze cu efect de seră și pentru planificarea acțiunilor care vizează reducerea acestora.
Potențialul nostru:
10.000 de angajați calificați deschiși la nevoile clienților, 1.150.000 de metri pătrați de capacitate de depozitare diversificată, 8.000 de mijloace moderne de transport, peste 130 de locații, infrastructură și proceduri IT moderne, rețea de conexiuni regulate de transport intern și internațional, certificate ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 (HACCP).

Expirat
Sales Asisstant/Sales specialist  -  RABEN LOGISTICS ROMANIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close