Publicat 07 Feb 2020 | Reactualizat 28 Feb 2020 | Expiră 08 Mar 2020

SALES AGENT

1 post

Candidatul ideal

Bune abilitâti de comunicare, abilitâti de negociere si convingere.Actiuni orientate spre succes si spre rezultate, precum si mod de actionare structurat Capacitatea de a gasi solutii creative pentru probleme si in beneficiul clientului . Recunoasterea structurilor decizionale complexe.Experientâ in negocierea contractelor . Planificarea, realizarea si urmârirea campaniilor de vânzâri.
Cunostinte suplimentare: Cunostinte pentru a lucra cu SAP, Lucrul cu MS Office si Office.

Descrierea jobului

Atributii :
- Vânzâri pe client si gama de produse
- Planificarea vizitelor
- Mâsuri de planificare pentru atingerea obiectivelor .
Planificarea actiunilor, inclusiv bugetele corespunzâtoare (obiective, costuri)
Responsabilitatea pentru clienti : Mentinerea si imbunâtâtirea utilizârii intregului potential la clientii existenti dar si achizitionarea si dezvoltarea de noi clienti si noi domenii de activitate .
Responsabilitatea pentru pregâtirea ofertelor, precum si discutii introductive si de consultantâ . Asigurâ pregâtirea promptâ si exactâ a ofertelor, impreunâ cu departamentul intern de vânzâri, tinând cont de politica de preturi a companiei.Follow-up dupâ prezentarea unei oferte pentru obtinerea unei comenzi .
Responsabilitatea incasârilor: In caz de nereguli dupâ consultarea cu departamentul de contabilitate, oferirea de sprijin pentru a asigura incasarea sumelor facturate.
Responsabilitatea pentru monitorizarea pietei : Monitorizarea dezvoltârii clientilor, a segmentul de piatâ pentru
produse,Urmârirea comportamentului concurential / Intocmirea de analize de preturi .
Participarea in proiecte si sprijinirea proiectelor
Implementarea mâsurilor de promovare a vânzârilor, Organizarea, planificarea,punerea in aplicare a mâsurilor de promovare a vânzârilor, cum ar fi actiuni speciale, târgurile comerciale, training-uri despre produse etc.

Descrierea companiei

Compania MEA METAL APPLICATIONS s.r.l., apartine diviziei MEA METAL APPLICATIONS. Este specializata printr-o abordare profesionala si service pentru client in domeniul proiectarii, productiei si desfacerii gratarelor industriale din otel si rolelor/ elementelor de porti glisante. MEA METAL APPLICATIONS s.r.l. pune foarte mare accent pe apropierea fata de client si receptivitate la nevoile acestuia.

SALES AGENT  -  MEA METAL APPLICATIONS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close