Publicat 07 Feb 2020 | Reactualizat 06 Mar 2020 | Expiră 09 Mar 2020

SALES AGENT

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Bune abilitâti de comunicare, abilitâti de negociere si convingere.Actiuni orientate spre succes si spre rezultate, precum si mod de actionare structurat Capacitatea de a gasi solutii creative pentru probleme si in beneficiul clientului . Recunoasterea structurilor decizionale complexe.Experientâ in negocierea contractelor . Planificarea, realizarea si urmârirea campaniilor de vânzâri.
Cunostinte suplimentare: Cunostinte pentru a lucra cu SAP, Lucrul cu MS Office si Office.

Descrierea jobului

Atributii :
- Vânzâri pe client si gama de produse
- Planificarea vizitelor
- Mâsuri de planificare pentru atingerea obiectivelor .
Planificarea actiunilor, inclusiv bugetele corespunzâtoare (obiective, costuri)
Responsabilitatea pentru clienti : Mentinerea si imbunâtâtirea utilizârii intregului potential la clientii existenti dar si achizitionarea si dezvoltarea de noi clienti si noi domenii de activitate .
Responsabilitatea pentru pregâtirea ofertelor, precum si discutii introductive si de consultantâ . Asigurâ pregâtirea promptâ si exactâ a ofertelor, impreunâ cu departamentul intern de vânzâri, tinând cont de politica de preturi a companiei.Follow-up dupâ prezentarea unei oferte pentru obtinerea unei comenzi .
Responsabilitatea incasârilor: In caz de nereguli dupâ consultarea cu departamentul de contabilitate, oferirea de sprijin pentru a asigura incasarea sumelor facturate.
Responsabilitatea pentru monitorizarea pietei : Monitorizarea dezvoltârii clientilor, a segmentul de piatâ pentru
produse,Urmârirea comportamentului concurential / Intocmirea de analize de preturi .
Participarea in proiecte si sprijinirea proiectelor
Implementarea mâsurilor de promovare a vânzârilor, Organizarea, planificarea,punerea in aplicare a mâsurilor de promovare a vânzârilor, cum ar fi actiuni speciale, târgurile comerciale, training-uri despre produse etc.

Descrierea companiei

Compania MEA METAL APPLICATIONS s.r.l., apartine diviziei MEA METAL APPLICATIONS. Este specializata printr-o abordare profesionala si service pentru client in domeniul proiectarii, productiei si desfacerii gratarelor industriale din otel si rolelor/ elementelor de porti glisante. MEA METAL APPLICATIONS s.r.l. pune foarte mare accent pe apropierea fata de client si receptivitate la nevoile acestuia.

Expirat
SALES AGENT  -  MEA METAL APPLICATIONS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close