Sales Agent - dispozitiv vaping

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Daca iti place sa fii mereu in miscare, iar mobilitatea si munca de teren este ceea ce te atrage cel mai mult la un job, avem fix ceea ce iti trebuie.

Produsul pe care va fi nevoie sa il introduci in magazine este un produs cunoscut in industria vapingului, frumos nevoie mare, care aproape ca se vinde singur. Doar ca nu are gura sa vorbeasca si nici picioare sa se miste singur asadar are nevoie de putin ajutor 😀

Suntem in cautarea unui 📌 Sales Agent carismatic si zambaret cu excelente abilitati de comunicare si negociere, pasiune pentru vanzari si desigur, permis auto :)

💡 Ar fi genial sa vii la pachet cu:

- min 2 ani experienta in vanzari directe (B2B) in industrii ca Retail/comert, FMCG;
- nivel ridicat de autonomie si bune abilitati de comunicare si negociere;
- experienta in lucrul cu diferitele instrumente de plata folosite in vanzari (cash, BO, viramente bancare, termene de plata, chitante si facturi);
- atentie la detalii si un nivel ridicat de corectitudine;
- disponibilitate pentru activitate de teren zilnica in zonele Bucuresti si Ilfov (deplasari zilnice catre clienti)
- atitudine pozitiva, deschisa catre clienT
- drive-ul necesar unui sales agent pus pe fapte mari

Defapt, ce atata vorbaraie, nu vrei mai bine sa aplici si sa ☎️ discutam pe indelete?

Descrierea jobului

Clientul nostru este un pion important si activ in industria vaping-ului, cu o echipa tanara si dinamica, in plina expansiune.
Vei primi autoturism (nou) de serviciu, decontarea combustibilului aferent rutelor zilnice, tableta/laptop, salariu atractiv si bineinteles, comision generos din vanzarile efectuate.

Descrierea companiei

Noi, la RightFit, credem în oameni. Si mai credem că nu este suficient sa aduci doar omul potrivit la jobul potrivit. Suntem de parere ca un perfect FIT intre candidat si compania angajatoare tine de mult mai multi factori.

RightFit s-a format tocmai pentru a răspunde unor nevoi ale pieței - pe de-o parte avem angajatorii care deplâng lipsa forței de muncă de calitate - pe cealaltă parte avem angajații care nu se simt valorizați la adevăratul potențial la locul de muncă. Mai mult decat atat, Right Fit a gasit ``reteta`` prin care nu este doar o simpla agentie de recrutare.

Ce ne face cu adevarat speciali este faptul ca promovam prin tot ceea ce facem alaturi si pentru partenerii sau candidatii nostri, un stil de viata sanatos. Suntem singura agentie din Romania care alaturi de un perfect FIT pentru companie si candidat, te ghideaza si catre un stil de viata sanatos in zona de healthy lifestyle, food, drinks si healthy mindset. Pana la urma, daca nu esti sanatos in interior, nici ceea ce livrezi la exterior nu duce la performanta, nu-i asa?

In Right Fit vei gasi inainte de orice, OAMENI. Cu care odata ce ai interactionat, vei intra intr-o comunitate. Iar din acel moment, viata ta se schimba complet. Vei afla cum.

In tot acest mix, suntem ancorati in realitatea pietei de recrutare mereu. Cunoastem dificultatile cu care orice angajator se confrunta si stim ca pot fi depășite doar prin intermediul unei abordări atente și personalizate care să vizeze atât angajatul cât și angajatorul. În acest sens, croim un proces interactiv de recrutare și testare, care să asigure compatibilizarea așteptărilor ambelor părți - client și candidat. Negresit.

Te invitam sa ne cunosti si in online, fie pe site www.rightfit.ro fie pe Facebook. Unde iti place tie :)

Publicat 12 mai 2022 Reactualizat 19 mai 2022 Expiră 11 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.