Sales Advisor - Vodafone Store Bucuresti Maniu

Vodafone - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu 2750 - 6000 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Dacă:​
 • Ești pasionat de tehnologie;
 • Comunici ușor, îți plac provocările și ești orientat către rezultate;
 • Te adaptezi rapid la schimbare și păstrezi o atitudine pozitivă;
 • Ai, preferabil, minim 6 luni de experiență în vânzări, consultanță clienți, telesales sau merchandising;
 • Ai cunoștințe de limba engleză nivel conversațional;
 • Diplomă de bacalaureat sau studii universitare.

Descrierea jobului

În Vodafone vei găsi o echipă de Sales Advisors entuziaști, alături de care vei oferi consultanță spre vânzare clienților, în magazinele specializate, promovând produsele și serviciile companiei.

* Rol contractor

Rolul tău este de a:
 • Crește experiența brandului Vodafone, asigurând vizibilitatea maximă a mărcii în cadrul magazinelor;
 • Oferi clienților experiențe digitale bogate prin intermediul tehnologiei, al produselor și serviciilor Vodafone, furnizând în același timp consultanță în privința funcționării și utilizării acestora;
 • Răspunde nevoii clienților adresați prin programele de Telesales sau Customer Support, derulate în funcție de nevoile de business.

Ce beneficii îți aduce noul rol?
 • Oportunitatea de a lucra în cadrul unei companii multinaționale și de a fi printre primii care află despre ultimele noutăți din sfera tehnologiei;
 • Program de training intens, susținut ulterior de pregătire și suport pentru a susține dezvoltarea ta profesională;
 • Oportunitatea de promovare în carieră;

Pachet de beneficii :

- Tichete de masă;
- Abonament medical la o clinică privată;
- Telefon de serviciu și abonament nelimitat de voce și date;
- Bonusuri ce recompensează performanța individuală și pe cea de echipă;

Descrierea companiei

Vodafone România este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume, cu o vastă experiență în comunicații și Internet of Things, precum și în promovarea serviciilor financiare mobile și transformarea digitală pe piețele emergente.

La Vodafone, credem că oportunitățile și promisiunile unui viitor digital mai bun ar trebui să fie accesibile tuturor și ne asigurăm că cei mai vulnerabili nu sunt lăsați în urmă în călătoria către acel viitor. Prin intermediul tehnologiei noastre, lucram pentru a elimina diferențele existente și pentru a ajuta oamenii să contribuie în mod egal și pe deplin la societate.

De ce Vodafone?

Suntem certificați Top Employer pentru al treilea an consecutiv de catre Top Employers Institute; Ne preocupăm să fim o companie dedicată diversității ca motor al schimbării; Ne dorim o lume mai conectată, mai incluzivă și mai durabilă; Folosim tehnologia pentru a reduce emisiile de carbon; Provocăm și inovăm pentru a conecta oameni, companii și comunități din întreaga lume; Cu noi poți să fii tu însuți, să împărtășești inspirație, să îmbrățișezi noi oportunități, să prosperi și să faci o diferență reală.

Vodafone se angajează să atragă, să dezvolte și să rețină cei mai buni oameni, oferind un loc de munca motivant și incluziv, în care talentul este cu adevarat recunoscut și recompensat. Ne angajăm să promovăm incluziunea pentru toți cu convingerea că diversitatea joacă un rol important în succesul companiei noastre. Îi incurajăm în mod activ pe toți să ia in considerare posibilitatea de a face parte din călătoria noastră.

Alatură-te astăzi companiei Vodafone Romania!

Together we can !

Publicat 26 iul. 2022 Reactualizat 16 aug. 2022 Expiră 25 aug. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.