Publicat 30 Oct 2020 | Expiră 30 Nov 2020

Sales Advisor - NESPRESSO

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Quanta Resurse Umane angajeaza Sales Advisor pentru NESTLE, divizia NESPRESSO, in Bucuresti.

Te incurajam sa aplici daca:
Esti in cautarea unui mediu profesionist;
Esti interesat sa reprezinti un brand de renume;
Ai abilitati de comunicare si atitudine proactiva.

Descrierea jobului

Ce responsabilitati vei avea:
Prezentarea Boutique-ului si a ofertelor complete de servicii Nespresso;
Intampinarea clientilor si mentinerea unei abordari proactive fata de acestia;
Invitarea clientilor la degustarea sortimentelor de cafea in functie de nevoile si asteptarile acestora si initierea in arta degustarii de cafea;
Oferirea de consultanta clientilor existenti si potentiali, prezentand serviciile si produsele Nespresso, ajutandu-i in selectarea produselor la prima achizitie;
Maximizarea vanzarilor tuturor produselor Nespresso prezentate in Boutique (cafea, aparate, accesorii etc);
Prezentarea ofertelor in functie de calendarul promotional;
Gestionarea bazei de date si actualizarea permanenta a inregistrarilor clientilor;
Alimentarea zilnica a spatiilor de expunere si depozitare, necesare desfasurarii activitatii de vanzare.

Beneficii:
Cafeaua este din partea casei;
Salariu 1774 lei net;
Tichete de masa 14lei/zi lucrata;
Alte bonusuri si beneficii;
Training de specialitate.

Alte informatii de avut in vedere:
Locatia: Mall Baneasa.
Program part-time L-D: 09:30-16:30/15:30-22:30.

Descrierea companiei

Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti, vor fi prelucrate cu scopul de a va ajuta la identificarea unor posturi potrivite, pentru care sa aplicati. Aceasta include trimiterea CV-ului dvs catre posibilii angajatori, mentinandu-va informat cu privire la viitoare oportunitati de munca prin metodele de comunicare furnizate de catre dumneavoastra. Conform Regulamentului European 2016 /679, ati fost informat(a) ca, in orice moment, veti avea dreptul de a accesa datele dvs. cu caracter personal, dreptul de a rectifica datele dvs. cu caracter personal daca datele sunt incomplete sau inexacte, dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor cu caracter personal (in cazul in care respectiva restrictie este justificata din punct de vedere legal) dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor si dreptul de a solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal.

Suntem un grup multinational specializat in servicii dedicate resurselor umane. Infiintat in 1998 in Italia, Quanta Group detine azi birouri si in Elvetia, Statele Unite ale Americii, Romania, Brazilia si Republica Ceha.

Inca din anul 2002, odata cu infiintarea Quanta Romania, ne-am specializat pe o piata de nisa cum este cea a Recrutarii si Selectiei in domeniul aerospatial si am continuat explorand domenii noi si oferind servicii care includ: munca temporara, recrutare si selectie, detasare internationala, consultanta organizatională, managementul personalului, training, consultanta in elaborarea de proiecte cu finantare europeana si asistenta pe durata intregului proces de finantare si implementare.

Expirat
Sales Advisor - NESPRESSO  -  Quanta Resurse Umane SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close