Sales Advisor IPP - Vodafone Store Arad

Vodafone Romania - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă tânără, dinamică, în care fiecare provocare este tratată cu entuziasm și seriozitate, atunci înseamnă că ești pe drumul cel bun pentru а deveni următorul Sales Advisor – IPP.

Certificări/competențe necesare:
Diploma Bacalaureat esențială / Preferabil Diploma studii superioare
Cunoștințe operare PC (Word, Excel, Power Point, Outlook)
Cunoștințe limba engleză nivel conversațional
Preferabil experiența în IT&C, Vânzări/Retail

Descrierea jobului

Scopul postului: interacționează cu clienții, în magazin sau telefonic, cu scopul de a promova serviciile și produsele Vodafone și de a răspunde solicitărilor de suport ale clienților.

Responsabilități principale:
Promovează activ produsele și serviciile Vodafone și acordă clientului suport și consultanță pentru solicitările primite;
Evaluează fiecare situație prezentată de client și folosește tehnici de vânzare consultativă;
Rezolvă solicitările clienților și oferă informații de natură comercială (oferta, preț, condiții contractuale etc.) și tehnică (caracteristici, rețea, service etc.) despre produse și servicii;
Solicită constant feedback de la client pentru a se asigura că soluția găsita este cea potrivită pentru client;
Împărtășește feedback-ul cu managerul direct și cu echipa pentru a îmbunătăți experiența clientului;
Administrează eficient fluxul de clienți din magazin prin: informarea clienților în privința timpului de așteptare, oferirea de suport pentru emiterea bonurilor de ordine (unde este cazul), explicarea modului de preluare la biroul unui consultant, indicarea zonelor de așteptare din magazine;
Efectuează apeluri, în programul de Telesales sau Call center, în funcție de nevoile de business.

Ce îți oferim:
Pregătire intensă în sesiuni de training cu durata de 2 săptămâni;
Participarea la concursuri și acordarea unor bonusuri care recompensează performanța individuală și pe cea de echipă;
Susținere și promovare în carieră;
Telefon de serviciu și abonament nelimitat de voce și date.

Descrierea companiei

IPP (Instore Power Provider) este mandatarul Vodafone Romania pentru serviciul Sales Advisor.

La Vodafone vrem să inspirăm oamenii să surprindă oportunitățile unui viitor digital și să construim un viitor mai bun. De aceea suntem aici. În urmă cu 30 de ani, am făcut primul apel telefonic mobil și am trimis primul SMS în Marea Britanie și de atunci am schimbat viața a miliarde de oameni. Luăm 4G pe Lună și folosim date mari pentru bunuri sociale către sisteme inteligente de transport și drone de urgență, încă mai agităm lucrurile.

Fii parte a unei companii care îi ajută pe cei care au cel mai mare nevoie de ea. Indiferent dacă învățăm fetele să codeze, oferim conectivitate cu zonele lovite de dezastre sau punem la dispoziția formatorilor noștri și alergăm pentru caritate. Credem că a fi diferit este bine. Suntem mândri că oferim oportunități egale indiferent de rasă, naționalitate, context cultural, sex, vârstă, stare civilă, orientare sexuală, identitate de gen, dizabilitate, credință religioasă sau politică. Putem profita de această diversitate doar construind o cultură incluzivă în care toată lumea să fie respectată, să poată fi ei înșiși și să se străduiască să fie cei mai buni. Perspectivele dvs. diferite ne ajută să modelăm viitorul. Viitorul este captivant. Căutăm în mod constant noi modalități de a ne sprijini, de a ne antrena și de ne dezvolta oamenii deoarece afacerea Vodafone devine din ce în ce mai complexă în fiecare zi.

Alături de echipa Vodafone construim o cultură ce ne face să ne simțim apreciați, să finalizăm treaba și să lucrăm împreună pentru că suntem pasionați de a fi liderul comunicațiilor într-o lume din ce în ce mai conectată. Vodafone este cea mai importantă companie de telecomunicațîi din lume, suntem un brand global pe care milioane de oameni din orice colț al globului îl aleg pentru a comunica, a trimite mesaje sau a se conecta la serviciile de date ce ii ajută să profite la maxim în fiecare zi. Îți dorești să investești într-o carieră unde tehnologia este un loc de joacă? Vino la bord și crește cu noi! Gata?

Publicat 29 iun. 2021 Reactualizat 7 sept. 2021 Expiră 22 sept. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos