Publicat 17 Ian 2016 | Expiră 25 Ian 2016

SALA DE FITNESS GYM TONIC ANGAJEAZA RECEPTIONERA

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam personal pentru receptia salii de fitness. Candidatul trebuie sa fie o persoana comunicativa, dornica sa invete si sa interactioneze cu clientul. Experienta in relatia directa cu clientul si gestiune produse/bani constituie un avantaj. De asemenea, va rugam sa specificati in CV daca sunteti fumatoare/fumator sau nu. Va rugam sa atasati si o poza la CV. Jobul disponibil este in orasul SIBIU. Avand in vedere specificiul activitatii, la receptia salii angajam doar personal de sex feminin.

Descrierea jobului

Incheiere abonamente pentru clienti, vanzare de produse specifice salilor de fitness. Salariul oferit este 1000 - 1100 lei net.

Descrierea companiei

GYM TONIC FITNESS CENTER este singura sala de fitness din Sibiu la standarde europene, cu peste 120 de posturi unice de lucru intr-un spatiu de peste 850 mp. Doar la GYM TONIC beneficiezi de sauna finlandeza si de o dispunere a aparatelor pe 3 nivele, pentru toate categoriile de clienti. Sala de fitness este dotata cu aparate de ultima generatie marca LIFE FITNESS si HAMMER STRENGTH, pentru toate grupele musculare. Sistemul de climatizare este ultraperformant, conceput pentru sali de fitness. GYM TONIC detine doua sali de fitness in Sibiu, una pe str. Oituz si una in incinta hotelului Ramada.

Expirat
SALA DE FITNESS GYM TONIC ANGAJEAZA RECEPTIONERA  -  GYM TONIC FITNESS CENTER SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close