Publicat 14 Nov 2019 | Expiră 15 Dec 2019

Safety(HSE) Inspector

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Implementează politici, proceduri și orientări pentru sănătate și securitate în muncă și protecția mediului înconjurător pentru siguranța angajaților și a departamentului. Creează rapoarte de incident și efectuează inspecții pentru a asigura conformitatea în toate domeniile HSE. Interacționează cu personalul cere asigură serviciile, clienți, subcontractori, și agenții de reglementare pentru cercetarea și interpretarea standardelor, codurilor și reglementările. Stabilește condițiile esențiale și organizează audituri ale proprietăților operate de companie. Se informează cu privire la cerințele de reglementare și standardele de audit. Asistă în dezvoltarea și punerea în aplicare a sistemelor și a standardelor pentru a facilita captarea și analiza statisticilor HSE. Sub directă supraveghere, efectuează sarcini de rutină. Dezvoltă competențe de bază cu procedurile existente prin rezolvarea problemelor standard. Necesită o diplomă de liceu sau echivalent și 2+ ani de experiență.

Descrierea jobului

Descriere internă a postului:
Asistă /efectuează anchete, evaluări, inspecții și investigații ale incidentelor și a activităților în conformitate cu direcțiile supervizorului. Participa la monitorizarea și controlul standardelor HSE. Promovează conștientizarea HSE și menține această conștientizare pe tot parcursul proiectului. Asistă în administrarea programelor HSE asupra proiectului. Administrează orientare proiecte de formare a HSE pentru angajații proiectului. Păstrează înregistrări, rapoarte și documente pentru a satisface cerințele companiei sau de reglementare.
Calificare minimă:
• Fluent în limba engleză. Sunt necesare abilități de citire, scriere și vorbire foarte bune (nivel II).
• Experiența în utilizarea aplicațiilor de bază Microsoft Office.
• Este necesar permis de conducere.
CALIFICĂRI preferate:
• Experiența cu Microsoft Excel și Access.
• Experiența în furnizarea unui serviciu clienți de calitate.

Descrierea companiei

Our core activity is delivering outsourced services and operational support to defense facilities in Romania and neighboring countries.

Expirat
Safety(HSE) Inspector  -  IDS OPERATIONS ltd

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close