Publicat 06 Mar 2019 | Reactualizat 03 Apr 2019 | Expiră 06 Apr 2019

ROBOT ENGINEER / Offline Robot Programmer

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Grupul Comau iti poate oferi sansa de a fi parte a unui mediu multicultural si dinamic cu focus pe inovatie. Ai avea oportunitatea de a te dezvolta profesional si de a tinti spre excelenta. Marea echipa Comau priveste catre viitor cu entuziasm si pasiune si e in permanenta deschisa la noi si noi provocari.
Si nu doar atat… daca doresti sa lucrezi pentru clienti precum: FIAT, FORD, MASERATI, FERRARI, ALFA ROMEO, LANCIA, MERCEDES, DACIA, RENAULT, VOLVO, JAGUAR, LAND ROVER, BOEING, grăbește-te să ne contactezi!
Te vor ajuta:

  • cunostintele de desen tehnic si notiuni de baza de mecánica
  • cunostintele de utilizare a programelor specifice de programare roboți si limbaje de programare
  • cunostintele de baza în domeniul fabricării şi prelucrării pieselor, precum şi în domeniul alegerii materialelor şi tratamentelor termice
  • cunostinte de Process Simulate, OLP si Virtual Commissioning

Deasemenea, ia in calcul ca vei avea tot sprijinul nostru pentru a invata si a te dezvolta!

Descrierea jobului

Comau se concentreaza pe furnizarea unor solutii de un inalt profesionalism care se bazeaza pe principiul eficientei, flexibilitatii si durabilitatii. Ce vei face in acest context ? :

  • vei desfasura activitate de PROGRAMARE ONLINE, respectind normele si procedurile de proiectare specifice proiectului.
  • Vei realiza offline programming (OLP) la nivel de linie si deasemenea activitate de simulare a functionarii liniei ( VIRTUAL COMMISSIONING)
  • dezvoltare programe robot on site, la nivel de linie; pagini de display TeachPendant, incluzand: mesaje, erori, instructiuni la nivel de linie de complexitate mica/medie;
  • vei pregati documentatia liniei de care raspunde pentru diversele activitati din cadrul fluxului de proiectare (Design Review, Open Issues, prezentari pentru manufacturare).

Practic, vei face tot ceea ce este necesar pentru ca milioane de oameni să se bucure, pentru multă vreme, de rezultatele muncii noastre!

Descrierea companiei

Comau este lider mondial dovedit în sisteme de manufacturare avansate, soluții de automatizare inovatoare și servicii, specializată în prelucrare și montaj linii de sudură și asamblare caroserie, prelucrare și asamblare tren de acționare și de rulare, robotică şi mentenanță, precum şi în sisteme avansate de producție şi servicii de mediu pentru o gamă largă de sectoare industriale.
Având sediul central în Torino, Italia, cu o rețea internațională ce se extinde în 17 țări, cu peste 9000 de angajați, în 33 de locații, Comau utilizează ultimele tehnologii și procese pentru a furniza sisteme avansate la cheie, care în mod constant depăşesc aşteptările clienţilor săi.

Aplicand la acest post vă exprimați acordul expres și neechivoc ca aceste date să fie prelucrate de compania Comau România S.R.L. Prelucrarea datelor se va face în scopul selectării în vederea angajării dumneavoastră în compania noastră. Ne angajăm să vă protejăm datele și să vă respectăm dreptul la intimidate și la protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal. Compania Comau România S.R.L. a implementat măsuri adecvate care să securizeze prelucrarea datelor dvs. personale, care vor fi stocate doar dacă veți fi selectat pentru încheierea contractului individual de muncă sau pentru o altă durată doar având consimțământul dumneavoastră. Potrivit Regulamentului nr.679/2016, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau ștergerea acestora (în măsura în care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrării sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării și de a depune o plângere în fata autorității în domeniu. În categoria datelor personale intră orice informații privind o persoană fizică identificată sau identifiabilă: nume, prenume, număr de identificare etc. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de către Comau România S.R.L. vă rugăm să vă adresați persoanelor responsabile cu protecția datelor la adresa recrutare@comau.com

Expirat
ROBOT ENGINEER / Offline Robot Programmer  -  SC COMAU ROMANIA SRL, ORADEA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close