Publicat 23 Mar 2021 | Reactualizat 20 Apr 2021 | Expiră 23 Apr 2021

Revizor Tehnic Auto

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Brink's Cash Solutions (RO) SRL, furnizor dе servicii dе transport si procesare valori - parte a Brink’s Company, liderul global in gestionarea numerarului – cauta persoane integre, responsabile si dinamice pentru pozitia dе Revizor Tehnic Auto in Ghiroda (Timis).

Cerintele postului:
- studii liceale cu profil tehnic auto/scoala profesionala;
- cunostinte tehnice - mecanica si electrica, in special;
- experienta anterioara in domeniul electrotehnic auto, de minim 6 luni;
- cursurile si certificarile in domeniul auto reprezinta un avantaj;
- permis auto, categoria B – obligatoriu;
- cunostinte operare PC – nivel mediu.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- diagnoza si efectuarea de reparatii componente auto;
- verificarea starii tehnice a autospecialelor si intocmirea necesarului de piese si materiale, in urma diagnozei;
- evidenta consumului de carburanti-lubrifianti, a kilometrilor parcursi zilnic, a schimburilor, a verificarilor la piese si a materialelor cu termene limitate de inlocuire (schimburi ulei, anvelope,baterii cu acumulatori, etc);
- evidenta reviziilor generale ale autospecialelor.

Beneficii:
- tichete de masa,
- training de specialitate pentru o cat mai buna adaptare la specificul activitatii,
- echipament de lucru adecvat.

Program de Lucru: L-V, 7h - 15h.
Locatie: Centrul de Procesare TM, Ghiroda, Timis

Descrierea companiei

Brink's Cash Solutions (RO) SRL este parte a Brink’s Company, liderul global in gestionarea numerarului, servicii de siguranta logistica si solutii de plata, incluzand servicii de transport numerar, servicii ATM, servicii de gestionare a numerarului (inclusiv externalizarea tezaurului, procesare numerar si servicii de depozitare numerar), precum si transport international de valori. Printre clientii nostri se numara institutiile financiare, retaileri, agentii guvernamentale (inclusiv bancile centrale), monetarii, magazine de bijuterii si alti operatori comerciali din intreaga lume. Reteaua noastra globala de operatiuni din 47 de tari deserveste clientii din peste 100 de tari.

Brink's Cash Solutions (RO) SRL (fosta G4S Cash Solutions), companie specializata in furnizarea serviciilor de transport valori, administrare a numerarului, alimentare si intretinere de nivel I ATM-uri (bancomate), este prezenta in Romania din anul 2002, avand o structura teritoriala de 8 Centre de Procesare si 22 Puncte de Lucru, in care lucreaza aproximativ 2800 de angajati.

Expirat
Revizor Tehnic Auto  -  Brink's Cash Solutions (RO) SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close