Publicat 04 Aug 2020 | Reactualizat 19 Aug 2020 | Expiră 19 Aug 2020

Retail Digital Internship

18 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ce te recomandă?

  • Pasiunea față de tehnologie, în special pentru aplicațile mobile și tehnologiile digitale de banking
  • Bune abilitați de comunicare, planificare și organizare, precum și o orientare către disciplina în execuție prin respectarea termenelor stabilite
Ce atuuri ai?
  • Team spirit și o atitudine de tip “can-do”
  • Capacitate de învățare continuă

Aplică acum și bucură-te de un program prin intermediul căruia, pe parcursul lunilor august și septembrie vei descoperi lumea bancară și vei fi promotorul noului mod de a face banking.

Nu da skip acestei oportunități!

#dowhatmatters
Vino și tu în echipa UniCredit!

Descrierea jobului

Ești pasionat de tehnologie și banking?

Dacă împărtășim aceeași pasiune, te așteptăm să faci parte din echipa noastră de interni pentru următoarele două luni.

Vei avea ocazia să te familiarizezi cu tehnologia bancară și ulterior să o prezinţi clienţilor.

Vei fi ambasadorul nostru pentru produsele digitale pe care le punem la dispoziție clienților.

Orientarea tehnică și abilităţile tale de comunicare vor fi suficiente, iar de training ne ocupăm noi. Vor fi două luni pline cu experiențe de învățare, de la cursuri de vânzări, la prezentări ale diverselor arii din bancă, precum și cursuri soft-skills pentru o dezvoltare profesională și personală cât mai cuprinzătoare.

Dar cum arată un Internship la UniCredit?

Dacă te alături programului, vei parcurge un training inițial pentru a “intra în ritmul UniCredit" cât mai repede și care îți va pune la dispoziție foarte multe resurse pentru a face acest lucru cât mai rapid și plăcut.

Ulterior, vei lucra direct cu specialiștii noștri și vei înțelege conceptele utilizate în banking și activitățile desfășurate.

Aplicația de Mobile Banking va fi centrul atenției tale: vei învața totul despre cum funcționează și cum îi poate ajuta pe clienții noștri să își schimbe modul în care fac banking.

Vei avea ocazia să promovezi aplicația clienților noștri, să le oferi suportul în a o instala și configura corect și îi vei ajuta în rezolvarea cerințelor digitale pe care le au.

Descrierea companiei

UniCredit este o banca europeana de top, cu o retea internationala activand pe 50 de piete, cu mai mult de 8.500 de sucursale si pestede angajati. Grupul opereaza in 17 tari europene.

In Romania, oferim servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Suntem una dintre principalele institutii financiare din Romania, angajator recunoscut international pentru excelenta in managementul oamenilor si pentru orientarea sa permanenta catre performanta, in toate ariile de activitate.

Pe plan extern, dorim sa fim considerati o companie in care oamenii pot avea incredere. Intern, dorim ca angajatii nostri sa se poata identifica cu valorile companiei, si impreuna, prin tot ceea ce facem, sa contribuim la crearea unui mediu de lucru remarcabil.

Invatarea este o experienta ce se desfasoara pe parcursul intregii noastre vieti, fiind esentiala pentru dezvoltarea personala si profesionala. In cadrul UniCredit Bank oferim angajatilor oportunitati si instrumente de invatare diverse in vederea dezvoltarii carierei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia.

In consecinta, ne angajam in diferite activitati si proiecte pentru a incuraja conduitele ce respecta modelul nostru de valori si pentru a crea o atmosfera de transparenta, avand ca scop dezvoltarea profesionala a colegilor si evaluarea corecta a performantelor lor.

Te asteptam in echipa noastra! #dowhatmatters

Expirat
Retail Digital Internship  -  UniCredit Bank

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close