Responsabil Suport Tehnic

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2700 - 3300 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Studii superioare în domeniul electromecanică/electrică/automatizări;
1-2 ani experiență de lucru;
Cunoștințe bune de Microsoft Office;
Abilități de comunicare și ascultare,
Abilități de luare a deciziilor individual sau în echipă,
Abilități de prioritizare;
Atenție la detalii.

Descrierea jobului

Întocmește oferte tehnice și comerciale pentru intervenții de constatare a defectelor;
Delegă și prioritizează lucrările pentru garanțiile și închiderea cazurilor;
Solicită deconturile cheltuielilor în cazul intervențiile cu garanție – deplasări, piesele defecte;
Gestionează, selectează și prioritizează cererile de suport tehnic primite din partea clienților;
Distribuie cererile de suport tehnic către departamentul/tehnicianul specializat;
Rezolvă operativ solicitările clientilor și colegilor privind suportul tehnic;
Comunică deschis și onest cu fiecare client în parte, fiind preocupat ca situația raportată de client să fie soluționată cât mai repede posibil;
Asigură intrarea în gestiune a mărfii;
Susține activități de logistică și ține relatia cu transportatorii și curierii;
Monitorizează cheltuielile, realizează statistici și rapoarte cu privire al nivelul costurilor interne ale garanțiilor.

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 13 mai 2022 Expiră 12 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.