de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 16 Oct 2019 | Reactualizat 15 Nov 2019 | Expiră 16 Nov 2019

Responsabil SSM

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana dinamica, loiala, bine organizata, atenta la detalii, creativa si responsabila, care poate monitoriza derularea lucrarilor punand accentul pe calitate, incadrarea in termen si buget.

Descrierea jobului

Angajam responsabil SSM care sa coordoneze activitatile corespunzatoare dintr-un santier.

Cautam persoane care sa asigure coordonarea si monitorizarea derularii lucrarilor, care sa identifice solutii optime din punct de vedere tehnic si economic, respectiv sa aiba capacitatea de viziune de ansamblu asupra proiectului si implicatiilor financiare si tehnice pe care le presupune realizarea cu succes a acestuia.

Descrierea companiei

Kranz Eurocenter vine pe piața românească cu soluții complete și eficiente pentru afacerea ta. Având o experiența solidă în domeniul construcțiilor, Kranz Eurocenter pune la dispoziția clienților sisteme tehnice moderne, furnizează materiale de construcții și oferă consultanta de specialitate. Clienții noștri beneficiază de o gamă largă de macarale turn, sisteme de cofrare și lifturi de fațadă și platforme de lucru, produse în Europa de vest. Kranz Eurocenter dispune de personal bine pregătit care, alături de clientul nostru, analizează aspectele tehnice ale unei învestiții (structura de lucru, calitatea materialelor, logistica aprovizionării, etc) în vederea găsirii unei soluții optime complete. Kranz Eurocenter transpune în realitate proiecte imobiliare proprii sau contractate. Calitatea stă la baza tuturor activităților noastre. Promptitudinea și inovația ne definesc serviciile. Integritatea și etica profesională stau la baza fundației pe care construim parteneriatele noastre.

Expirat
Responsabil SSM  -  KRANZ EUROCENTER SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close