RESPONSABIL RECRUTARE

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Alatura-te echipei noastre fiind deschis oportunitatii pe care ti-o oferim! Asteptam cu interes sa te cunoastem daca indeplinesti urmatoarele cerinte:

Studii: Superioare – domeniul Psihologie reprezinta avantaj
Limbi straine : Engleza- nivel conversational;
Minimum 1 an experienta in recrutare
Operare PC ( Word, Excel, PPT )

Competente:
Abilitati dezvoltate de comunicare
Planificare si organizare, incadrare in termene
Orientare spre client, rezultate si calitate
Atentie la detalii, munca in echipa, proactivitate
Capacitate de evaluare, analiza si observatie comportamentala

Descrierea jobului

Raspunde de procesul de recrutare si selectie a personalului, conform strategiei de personal si procedurii interne de lucru:
Discutarea profilului de recrutat si stabilirea competentelor cheie cu clientul intern
Conceperea si postarea anunturilor de recrutare interne sau externe,
Sustinerea interviurilor cu candidatii, evaluarea acestora, ofertare
Reprezentarea companiei la evenimente legate de recrutare
Realizarea Exit Interview-urilor
Intocmirea rapoartelor aferente procesului de care raspunde, unde este cazulPlanifica, organizeaza si prioritizeaza activitatile proprii in functie de termenele de predare
Identifica si analizeaza canalele potrivite pentru recrutare
Cauta activ candidatii potriviti prin diverse mijloace si canale ( portaluri de cariere, social media, recomandari, cautari directe, baze de date online si alte instrumente)
Realizeaza screeningul candidatilor, respectiv interviuri telefonice in vederea recomandarii candidatilor potriviti pentru urmatoarea etapa in procesul de recrutare
Dezvolta baza de date a candidatilor

Noi iti oferim:
Transport gratuit, tichete de masă, bonus anual de performanță, tichete cadou de sarbatori, card de sanatate, abonament la sala de sport, al 13-lea salariu, bonus de fidelitate, posibilități de dezvoltare profesionala

Descrierea companiei

HIRSCHMANN AUTOMOTIVE TM este o companie tanara si dinamica, parte a HIRSCHMANN AUTOMOTIVE GmbH. Activitatea de productie a inceput in Decembrie 2007, primele produse fiind cablaje pentru sistemele de asistenta la parcare. Cu timpul activitatea de productie s-a extins si s-a diversificat, in prezent producand peste 500 tipuri de produse pentru industria auto si nu numai. Principalele produse realizate in HIRSCHMANN AUTOMOTIVE TM: cablaje pentru: senzori ABS, oglinda automata, cutia automata de viteza, senzori de presiune, deschidere automata, acceleratia electronica pentru automobile, motociclete si snowmobile, sistemele audio si video, instalatia de putere din automobile, cablaje si adaptoare pentru instalatia de putere din automobile hibrid, solutii de conectica in industria fotovoltaica. Clientii nostri sunt principalii producatori de automobile si de subansamble din industria auto.
Angajatii nostri, calificati si dedicati se confrunta cu multe provocari noi, cu scopul de a atinge obiectivul nostru comun, acela de a obtine o pozitie de lider pe piata internationala.
Personalul nostru este orientat spre dezvolatrea profesionala si personala iar noi sprijinim aceste eforturi prin dezvoltarea unei platforme pentru invatare si imbunatatire continua.
Cresterea este posibila doar daca lucram impreuna!
Publicat 30 iun. 2021 Reactualizat 28 iul. 2021 Expiră 30 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos