Responsabil parc auto autovehicule rulate

AUTOWORLD SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

 • Studii tehnice in domeniul autovehiculelor sau domenii conexe
 • Experienta anterioara pe o pozitie similara - constituie avantaj
 • Bune abilitati de operare PC (Word, Excel, Internet)
 • Permis de conducere categoria B si experienta relevanta in conducerea autovehiculului fara evenimente de circulatie
 • Excelente abilitati de comunicare si relationare
 • Meticulozitate si buna organizare a muncii si timpului de lucru
 • Dinamism si spirit de echipa

Descrierea jobului

 • Sa te ocupi de preluarea si predarea autovehiculelor de la transportatori catre companie si invers
 • Sa verifici locatiile zilnice ale masinilor, stadiul in care se afla si sa te asiguri de pregatirea lor pentru a putea fi promovate pe platformele online
 • Sa urmaresti zilnic starea fizica si estetica a autovehiculelor din parcul auto si sa planifici intretinerea lor, conform standardelor de calitate si regulilor interne
 • Sa programezi masina in service pentru evaluare, reparatii, daune de transport, etc.
 • Sa asiguri preluarea masinii de la service si pozitionarea acesteia la sediul la care se face livrarea/in locatia de expunere
 • In colaborare cu consultantii de vanzari, sa programezi eventuale transporturi de autovehicule catre/de la clienti, beneficiari, etc
 • Sa realizezi analize si rapoarte catre superiori
Beneficii:
 • Pachet salarial atractiv, format din salariu fix plus beneficii
 • Pachet de beneficii suplimentare care include servicii medicale premium, diverse prime, card de angajat cu anumite discounturi, etc.
 • Sustinere din partea companiei in dezvoltarea personala si profesionala
 • Mediu de munca placut si dinamic

Descrierea companiei

From motion to E-motion

Autoworld are o istorie lungă de lider în sectorul auto, care se întinde pe o perioadă de peste 30 de ani de activitate. Autoworld este unul din marii lideri auto Volkswagen, Audi și Volvo din România având peste 200 de angajați în trei locații.

Angajații de la Autoworld lucreaza într-un loc de munca variat, dinamic și cu un ritm rapid unde sunt concentrați pe rezultate și au posibilitatea de a se dezvolta. Ne străduim pentru calitatea bunurilor și serviciilor noastre, deoarece suntem pasionați de satisfacția clienților noștri.

Familia, integritatea, dezvoltarea constantă și angajamentul sunt principiile noastre de baza. Oferim un impuls de îmbunătățire continuă pentru fiecare din angajații noștri, creând un mediu propice care încureajează un echilibru între viața profesională și viața privată, pe langa pasiunea noastra pentru inovație.

Misiunea noastra este sa căutăm și să transformăm fiecare interacțiune în valoare, oferind astfel bucurie și relații durabile.

---

Autoworld has a long history of leadership in the automobile sector, spanning more than 30 years. Autoworld is one of Romania's major Volkswagen, Audi, and Volvo car dealerships, employing over 200 people across three sites.

Employees at Autoworld work in a varied, dynamic, and fast-paced workplace where they are focused on outcomes and have the opportunity to flourish. We strive for quality in our goods and services because we are passionate with client satisfaction.

Family, Integrity, Constant Development, and Commitment are our core principles. We provide a continual improvement drive for each of our workers, producing a good environment that encourages a better work-life balance, in addition to our love for innovation.

Our mission is to seek and transform each interaction into added value, thus providing joy and long-term relations.

---

Az Autoworld több mint három évtizede tölt be vezető szerepet a romániai gépkocsipiacon: élen jár a Volkswagen, Audi, és Volvo márkák forgalmazásában, három telephelyen működik, és több mint 200 alkalmazottat foglalkoztat.

Az Autoworld alkalmazottai egy változatos, dinamikus, gyorsütemű, teljesítményorientált munkahelyen dolgoznak, ahol kiváló lehetőségek kínálkoznak a személyes és üzleti fejlődéshez. Mind a termékek, mind a szolgáltatások terén a legmagasabb minőségre törekszünk, ügyfeleink elégedettsége a legfőbb szempont.

Alapelveink a család, az üzleti integritás, és alkalmazottaink folytonos fejlődése. Innovációs törekvéseink és a dinamikus munkavégzés mellett ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a munka és a privát szféra harmóniában és egyensúlyban legyenek.

küldetésünk, hogy minden egyes interakcióból értéket varázsoljunk: célunk a tartós és örömteljes üzleti kapcsolat.

Publicat 20 mai 2022 Reactualizat 17 iun. 2022 Expiră 19 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.