Responsabil Ofertare / suport tehnic licitatii

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 3500 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Interesat intr-o cariera in vanzari de aparatura medicala (paturi, monitoare, defibrilatoare, incubatoare, produse pentru sala de operatie);
Experienta in intocmirea de documentatie tehnico-medicala;
Buna cunoastere a sistemului sanitar;
Abilitate de comunicare si negociere;
Cunoasterea limbii engleze;
Spirit de echipa;
Cunostinte PC (Excel, World).

Descrierea jobului

Dezvolta relatii cu producatorii de mobilier si aparatura medicala;
Pastreaza si intretine legatura cu suportul tehnic al producatorilor din portofoliu;
Participa la activitati de instruire;
Studiaza documentatia: caiete de sarcini, fise de date etc., si intocmeste propunerea tehnica si financiara in vederea participarii la licitatiile de interes;
Construieste si argumenteaza raspunsurile tehnice la clarificari;
Solicita oferte furnizorilor si negociaza conditiile de achizitie;
Excelente perspective de dezvoltare profesionala;
Telefon mobil.

Descrierea companiei

Firma S.C. VODIMEDICOR S.R.L. este o firma de distributie de produse si aparatura medicala diversificate in mai multe domenii chirurgicale, fiind o companie angajata in satisfacerea nevoilor curente si viitoare ale clientilor ei prin produse de inalta calitate.
Actiunile pe baza carora speram sa ne indeplinim misiunea sunt sustinute de parteneriatele, in regim de exclusivitate incheiate cu furnizori specializati din domeniul productiei de produse si aparatura medicala, dar si prin angajamentele pe care ni le-am asumat in relatia cu beneficiarii serviciilor noastre.
Produsele comercializate de societatea noastra sunt, in principal, cele dedicate chirurgiei: suturi chirurgicale, instrumente chirurgicale, proteze vasculare, staplere de piele, diverse aparate si dispozitive medicale, dar si mobilier pentru spitale etc.
Experienta acumulata in domeniu, calitatea produselor comercializare, practicarea unor preturi accesibile fiecarui client, seriozitatea si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, au fost avantajele prin care S.C. VODIMEDICOR S.R.L. a cunoscut o afirmare rapida pe piata romaneasca in domeniul medical.
Publicat 13 oct. 2021 Expiră 12 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos