Responsabil Mediu

Romcarton SA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 4000 - 5000 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Responsabil Mediu - punct lucru Popesti Leordeni

Ce cautam:

Studii superioare sau masterat in domeniu (ingineria mediului, ecologie şi protectia mediului, ştiinta mediului sau similar).
Experienta intr-o pozitie similara de minim 3 ani, preferabil intr-un mediu de productie.
Cunostinte solide despre legislatia de mediu si experienta de lucru cu sistemul ISO 14001:2015.
Calificari privind gestiunea deşeurilor şi a substanţelor chimice periculoase.
Experienta in activitatea de sanatate, securitate si situatii de urgenta – poate fi un avantaj. Curs de Inspector SSM (80 ore) - poate fi un avantaj.
Cunostinte privind Sustenabilitatea și Economie Circulara.
Abilitati excelente de comunicare, relationare, planificare și organizare.
Responsabil, motivat, integru. Gandire analitica, orientare spre interpretare date statistice.
Capabil sa dezvolte o cultura a sustenabilitatii in companie.
Cunoștințe operare PC – pachetul MS Office.
Cunoștințe de limba engleză, nivel mediu.

Descrierea jobului

Romcarton SA, unul dintre cei mai importanti producatori de carton ondulat si solutii de ambalare din carton ondulat din Romania, selecteaza Responsabil Mediu pentru fabrica noua din Popesti-Leordeni. Viziteaza site-ul www.rossmann.ro, ca sa afli mai multe informatii despre noi.

Conștient de impactul potențial al activităților sale asupra oamenilor și asupra mediului natural, Grupul ROSSMANN face
din respectul pentru mediu un criteriu major al alegerilor sale industriale. Misiunea primordială a tuturor angajaților și membrilor grupului este gestionarea responsabilă și îmbunătățirea constantă a activității și proceselor tehnologice. Concepem și oferim clienților noștri produse prietenoase cu natura. Suntem implicați activ în colectarea și reciclarea ambalajelor din carton ondulat.

Pozitia reprezinta o oportunitate pentru un specialist in domeniu, care doreste sa contribuie la crearea unei culturi a sustenabilitatii in companie, astfel incat Romcarton sa devina un actor major in economia circulara si astfel sa demonstram respectul nostru pentru mediu si solidaritatea cu generatiile viitoare.

Responsabilul Mediu va face parte din departamentul QHSE si va raporta Directorului QHSE. Durata contractului este nedeterminata.

Ce vei face:

Vei evalua impactul de mediu produs de companie si vei actiona in sensul reducerii si chiar al eliminarii lui, prin respectarea normelor legale.
Vei elabora programele de actiune pentru protectia mediului, cu includerea masurilor specifice de reducere si prevenire a impactului negativ asupra mediului.
Vei pregati documentatia necesara si vei asigura obtinerea autorizatiilor, acordurilor, avizelor necesare pentru desfasurarea activitatii.
Vei asigura implementarea si conformarea cu cerintele specifice (mediu, ape, functionare etc.).
Vei elabora si actualiza planurile de interventie in caz de poluare accidentala. Vei verifica conformarea cu legislatia de mediu si vei propune masuri / actiuni pentru conformare, inclusiv la instalatiile si echipamentele identificate ca surse potentiale de poluare.
Vei urmari modul de depozitare/colectare a deseurilor. Vei incheia contracte pentru valorificarea sau eliminarea deseurilor generate.
Vei incheia contracte cu firme autorizate si vei raporta datele referitoare la ambalaje partilor interesate, conform reglementarilor in vigoare.
Vei coordona modul de tratare al apelor uzate in statia de epurare, vei identifica si vei aplica metode mai eficiente de tratare. Vei coordona si organiza activitatea operatorilor statiei de epurare.
Vei coordona activitatea de instruire a personalului cu privire la aspectele de protectie a mediului.
Vei raspunde de managementul substantelor chimice si vei intocmi evidentele specifice.Vei realiza inspectii si audituri interne pe probleme de management de mediu.
Vei asigura realizarea masurilor dispuse de catre autoritatile de control si monitorizare, cu prilejul vizitelor de control si al cercetarii evenimentelor.
Vei elabora rapoartele si vei raporta catre organele de reglementare (ANPM, AFM, Apele Romane, etc) si alte unitati de specialitate in domeniu.
Vei intocmi rapoartele periodice privind activitatea de protectie a mediului, pe care le vei supune aprobarii conducerii.

Ce oferim:

Oportunități de dezvoltare profesională și personală la nivelul Grupului Rossmann România.
Loc de muncă stabil, condiții și instrumente de lucru moderne, într-o fabrică nouă.
Plan de integrare personalizat. Participarea la cursuri de formare și dezvoltare.
Vei participa la proiecte complexe şi provocatoare, legate de industria în care activăm şi vei avea satisfacţia unei munci interesante, care te va dezvolta constant.
Implicarea în proiecte de responsabilitate socială legate de educație, sănătate și protecția mediului.
Pachet salarial atractiv (include asigurare medicala privata care poate fi extinsa pentru membrii de familie, transport asigurat, bonusuri, contribuție la pensie privată facultativă, majorari de salariu anuale garantate etc.).
Program de lucru flexibil, cu posibilitatea de a lucra de acasa.

Persoanele interesate pot trimite un cv actualizat pe adresa de e-mail recrutare@rossmann.ro, menționând poziția pentru care aplică. Toate candidaturile sunt confidentiale. Vom contacta candidatii potriviti in maxim 2 saptamani.

Procesul de selecție cuprinde mai multe etape, ca să ne asigurăm că alegem cel mai potrivit coleg/cea mai potivită colegă pentru echipa noastră:
  1. interviu cu Managerul Resurse Umane (online)
  2. interviu cu Directorul QHSE - la Romcarton sau online.
  3. interviu cu Directorul General – la Romcarton.
  4. oferta de angajare.
Dacă vei fi selectat/ă pentru a participa la procesul de selecție, ne vom strădui să comunicăm rapid și transparent cu tine.

Descrierea companiei

Cine suntem?

Motto-ul Grupului Rossmann România (« Ambalam din pasiune ») defi­neste cel mai bine entuziasmul cu care cautam si oferim solutii complete de ambalare.

La nivel mondial, suntem parte a principalului producator independent de ambalaje din carton ondulat din Europa si Africa, Rossmann, cu o capacitate de 500.000 de tone.

La nivel national, Rossmann România înseamna doua fabrici producatoare de carton ondulat si ambalaje din carton ondulat în Suceava si Bucuresti, si o fabrica de hârtie pentru carton ondulat în Suceava.

Misiunea noastra

Să venim în întâmpinarea clienților, actuali și potențiali, cu hârtie și soluții de ambalare de calitate.

Viziunea noastra

Să construim împreună o companie orientată spre oameni, prietenoasă cu natura, capabilă să inoveze anticipând nevoile clienților.

Valorile noastre

Respect și toleranță

Grupul ROSSMANN consideră respectul față de oameni centrul eticii sale.

Echilibrul dintre drepturi și îndatoriri ne ghidează în relația cu ceilalți.

Considerăm dialogul și schimbul de idei ca fiind esențiale în procesul de evoluție continuă în cadrul organizației.

Respect fața de mediu și solidaritate cu generațiile viitoare

Conștient de impactul potențial al activităților sale asupra oamenilor și asupra mediului natural, Grupul ROSSMANN face din respectul pentru mediu un criteriu major al alegerilor sale industriale.

Misiunea primordială a tuturor angajaților și membrilor grupului este gestionarea responsabilă și îmbunătățirea constantă a activității și proceselor tehnologice.

Concepem și oferim clienților noștri produse prietenoase cu natura.

Suntem implicați activ în colectarea și reciclarea ambalajelor din carton ondulat.

Performanța

Grupul ROSSMANN se bazează deopotrivă pe performanța individuală și pe cea a echipelor sale pentru a depăși așteptările clienților.

Valoarea astfel creată contribuie la creșterea profitabilă și durabilă a grupului și aduce beneficii tuturor, fie că sunt clienți, angajați, acționari sau parteneri.

Integritate

Integritatea stă la baza codului de conduită a Grupului.

Acesta exclude orice formă de corupție și impune ca toate acțiunile întreprinse să fie bazate pe dreptate și onestitate.

Motive pentru care sa lucrezi impreuna cu noi: · Vei beneficia de un plan de integrare personalizat, acompaniat de un tutore · Te sustinem pentru o formare profesionala continua · Construim impreuna un plan de cariera personalizat · Iti oferim un pachet complex de beneficii · Incurajam mobilitatea interna a angajatilor · Sănătatea și securitatea angajatilor noștri este în centrul acțiunilor noastre zilnice

Publicat 25 nov. 2021 Reactualizat 23 dec. 2021 Expiră 25 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.