Publicat 21 Oct 2020 | Reactualizat 20 Nov 2020 | Expiră 21 Nov 2020

Responsabil Marcă Proprie la Carrefour

1 post
Expirat
Ține de tine să:

	Ai experientă în managementul de proiecte comerciale
	Cunoști limba engleză sau franceză nivel mediu/avansat – reprezintă un avantaj
	Ai cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel, PowerPoint) – nivel mediu/avansat
	Ai abilități de comunicare și lucru în echipă
	Ai o atitudine proactivă și orientată către rezultate

Te recunoști? Aplică acum! Ce-ar trebui să faci:

	Să analizezi tendințele de piață la nivel de penetrare marcă proprie în categorie și să stabilești planuri de acțiune împreună cu șefii de produs pentru a fi permanent în trendul pieței;
	Să desfășori licitațiile pentru produsele marcă proprie cu scopul de a obține prețuri de achiziție competitive;
	Să colaborezi cu agenția de design pentru executarea design-ului produselor și să fii garantul respectării cartei grafice transmise de grup;
	Să realizezi analize de business periodice pentru categorii și branduri, astfel încât să se asigure performanța acestora și să identifici problemele apărute  stabilind planuri de acțiune în vederea remedierii acestora.
 Lumea Carrefour e mai mult. E despre oameni!Lumea noastră? E despre prietenia fără vârstă și bucuria de a fi buni în ceea ce facem. Despre diversitatea meseriilor, dar mai ales despre diversitatea membrilor unei mari familii. Despre emoția primului job și satisfacția pe care o avem când suntem de ajutor.Fiecare dintre noi avem trăsături care ne fac să fim unici și valoroși. Suntem diferiți și în același timp suntem la fel ca toți românii: vrem să fim liberi, să alegem, să ne exprimăm punctul de vedere, să ne simțim bine.
Expirat
Responsabil Marcă Proprie la Carrefour  -  Carrefour România

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close