Responsabil Flota Feroviara Junior

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Student/ absolvent de facultate/ masterat cu specializarea în economie/ tehnic;
 • Cunștințe tehnice în domeniul mecanic și electrotehnic;
 • Cunoștințe despre mentenanță echipamentelor industriale;
 • Curiozitate și deschidere către nou;
 • Inițiativă și implicare activa;
 • Perseverență și dorința de a acumula noi abilități și competente;
 • Entuziasm si motivatie;
 • Implicarea în proiecte de voluntariat, organizatii studentesti;
 • Buna cunoaștere a pachetului Microsoft Office.

Descrierea jobului

 • Vei asigura respectarea tuturor normelor și reglementărilor în vigoare, și, în special, că politicile si cerintele de legislatie in domeniul SSM, calitate si mediu sunt puse în aplicare și respectate în toate activitatile din logistică. Apreciem straduienta de a merge dincolo de simpla conformitate în ceea ce privește aspectele de SSM, calitate și mediu, spre schimbarea mentalitatii prin participare activă la consolidarea culturii HSE si la cresterea nivelului de conștientizare și schimbare comportamentala.
 • Vei urmări aprovizionarea cu produse finite, materie prima si combustibili a fabricilor, analizeaza realizarea indicatorilor de performanta stabilitie (KPIs) conform contractului in desfasurare, in vederea stabilirii de măsuri corective pentru remedierea și evitarea unor situații neașteptate, contribuind astfel la satisfactia clientului intern si extern.
 • Vei administra flota de vagoane Holcim, proprii sau inchiriate, urmarind realizarea unui grad cat mai ridicat de disponibilitate a acestora. Vei transmite propuneri pentru realizarea si depasirea obiectivelor cu privire la disponibilitatea vagoanelor proprii si inchiriate.
 • Vei analiza necesarul de resurse transport feroviar si mentenanta. Vei analiza piata de transport feroviar si servicii mentenanta, identifica furnizori potentiali, face propuneri pentru dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor. Vei urmari activitatea furnizorilor de transport feroviar si servicii de mentenanta si respectarea cerintelor Holcim.

Descrierea companiei

Holcim Romania este o companie dinamica si moderna, care si-a dovedit spiritul de inovatie si profesionalism pe piata romaneasca de produse si servicii extrem de apreciate.

Ca membra a grupului Holcim, compania isi propune sa faca fata provocarilor secolului 21 prin lansarea de tehnologii si inovatii de varf in industria materialelor de constructii. La Holcim anticipam nevoile clientilor si utilizatorilor nostri finali prin solutii care duc la implinirea ambitiilor comune si la materializarea visurilor comunitatilor in care ne desfasuram activitatea, iar prin dialog, responsabilitate si etica profesionala, construim relatii durabile cu toti partenerii nostri. De aemenea, dezvoltam si asiguram un portofoliu extins de solutii cu un nivel ridicat al performantei de mediu si sociale, inovand constant in toate ariile noastre de activitate.

Prin intermediul celor 2 fabrici de ciment de la Campulung si Alesd, o statie de macinare si un terminal de ciment la Turda, 19 statii ecologice de betoane, 3 statii de agregate, 2 statii de lianti speciali si 3 terminale de ciment in Bucuresti, Turda si Roman, Holcim si-a dovedit spiritul de inovatie si profesionalism si a lansat constant pe piata romaneasca produse si servicii extrem de apreciate.

Cea mai mare parte a succesului Holcim se datoreaza echipei noastre de profesionisti pregatiti in domenii foarte variate. Toti membrii echipei noastre au un scop comun: sa ofere cele mai bune produse si servicii clientilor finali, prin perseverenta, ambitia pentru performanta si pasiunea pentru lucrul bine facut. Punem oamenii in centrul strategiei lor si valorizam dezvoltarea personala si profesionala. In plus, ne asiguram ca angajatii Holcim beneficiaza de cele mai bune conditii de munca, punand accent pe sanatatea si siguranta lor si ne preocupam de motivarea si satisfactia acestora.

Paseste cu incredere intr-o lume a oportunitatilor si vino alaturi de Holcim!

Publicat 18 mai 2022 Reactualizat 17 iun. 2022 Expiră 17 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.