Publicat 08 Ian 2017 | Reactualizat 15 Ian 2017 | Expiră 08 Feb 2017

Responsabil dezvoltare dashboard-uri

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 1 an experiență în muncă

Candidatul ideal

Renault Group Romania angajeaza un ‚Responsabil dezvoltare dashboard-uri’, nivel mediu, pentru a se alatura echipei Customer Market Intelligence din Bucuresti. Principala misiune este transformarea rezultatelor studiilor de piaţă în mesaje relevante, pe baza cărora se vor realiza rapoarte.


Ne dorim în echipă o persoană receptivă, deschisă la nou, cu excelente abilităţi de analiză, comunicare, organizare şi planificare.


Profilul profesional al viitorului coleg va include:
- Foarte bună cunoaștere a pachetului MS Office 2003–2013;
- Buna cunoaștere a limbajului de programare VB sau VBA, inclusiv integrarea funcțiilor statistice în aplicaţiile dezvoltate;
- Nivel mediu de experiența cu softuri specializate in prelucrarea statistica a datelor (SPSS sau R);
- Experiența minima in Python, Java Script sau C# constituie un avantaj
- Limba engleză sau limba franceză, nivel mediu – scris, vorbit.

Descrierea jobului

- Automatizarea proceselor recurente care apar în producerea de rapoarte in format Excel/PowerPoint utilizând limbajele de programare VBA sau VB.
- Dezvoltarea de rapoarte, în formate standardizate (“dashboards”), care să răspundă nevoilor clienților interni, utilizând softul SpotFire.
- Automatizarea proceselor recurente care apar in producerea de analize statistice folosind softurile R si SPSS prin crearea de scripturi (in Python, Java Script, etc).

Descrierea companiei

Pasiunea este motorul Grupului Renault. Din pasiune pentru masini si pentru oameni avem astazi in Romania o gama completa de activitati prin care ii oferim fiecarui client vehiculul potrivit. Sa te alaturi Grupului Renault Romania inseamna sa iti poti pune amprenta in oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare. Sa faci parte din echipa noastra inseamna sa participi la crearea vehiculului viitorului. 

Responsabil dezvoltare dashboard-uri  -  Grup Renault Romania

Avem rezoluții bune de ținut tot anul.
Vrei și tu una?

Da, surprinde-mă