Responsabil calitate și siguranța alimentului

Transavia - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

 • Studii superioare de specialitate - absolvent(ă) a Facultății de Industrie Alimentară sau Medicină Veterinară (USAMV);
 • Cunoștințe de bază în ceea ce priveşte sistemul HACCP și Sistemul de Management al Siguranţei Alimentului conform ISO 22000;
 • Capacitate de analiză, pentru a urmări siguranţa, securitatea desfăşurării fluxului tehnologic.
 • Capacitate de lucru în echipă, de învățare și cooperare.

Descrierea jobului

 • Salariu motivant, plătit întotdeauna în 2 tranșe lunare - 15 și 30 ale lunii.
 • Tichete de masă de 20 lei / zi și pachet bilunar cu produsele companiei (pui și ouă).
 • Masă de prânz asigurată.
 • Instruire și formare profesională, ca să devii mai eficient.
 • Zile libere plătite pentru evenimente familiale deosebite.
 • Spor pentru muncă în timpul nopții.
 • Spor de fidelitate.
Oras de lucru: Bocsa (jud. Caras-Severin)

Descrierea companiei

Transavia este liderul national al industriei de carne de pui din Romania, un business romanesc de familie, cu o experienta de 28 de ani pe piata autohtona.

Bazata pe valori si principii solide si din dorinta de a oferi cel mai bun standard de alimentatie consumatorilor romani de pretutindeni, Transavia opereaza cu un capital 100% romanesc si un model de business integrat vertical ce pleaca de la cultivarea cerealelor in fermele companiei si adaptarea acestora pentru hrana puilor, la reproductie, incubatie, ferme de crestere, abatoare, fabrica de procesare a carnii si distributie.

Bazata pe promisiunea “Well made in Romania”, povestea Transavia a fost scrisa in timp, cu multa rabdare si respect pentru valoarea muncii, cu exigenta, incredere, grija si responsabilitate, totul pentru a obtine in fiecare zi calitatea superioara a produselor livrate. Succesul de care compania se bucura astazi, se datoreaza deschiderii sale permanente catre inovatie in business, clasandu-se astfel in topul celor mai valoroase companii din Romania.

Calitatea produselor si performantele atinse de-a lungul experientei sale, au dus companiei Transavia titlul onorific de “Furnizor al Casei Regale a Romaniei” in anul 2006, dar si o serie de premii nationale si internationale. In prezent, Transavia numara peste 2000 de angajati, peste 400 de hale in 26 de ferme de crestere a pasarilor ce se regasesc in 8 judete din Romania ( Alba, Cluj, Sibiu, Brasov, Timis, Mures, Harghita si Caras Severin ) si peste 10 000 ha cultivate cu cerereale pentru consumul propriu al pasarilor, o fabrica de nutreturi combinate, 3 abatoare performante de ultima generatie si o fabrica de procesare a carnii.

Ca angajator, Transavia se considera o mare familie, ghidata de o serie de principii si valori comune ce ofera grija si respect fata de angajatii sai. Daca esti in cautarea unui loc de munca unde sa iti poti valorifica experienta si cunostintele sau te afli la inceput de cariera, dar esti motivat sa inveti, sa te dedici si sa te adaptezi unui mediu de lucru profesionist, te asteptam sa faci parte din marea noastra familie.

Impreuna scriem mai departe poveste de succes Transavia!

Publicat 24 nov. 2021 Reactualizat 15 dec. 2021 Expiră 24 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.