Responsabil Avize Tehnice de Racordare Nestandard (196362)

Delgaz Grid S.A. - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Educaţie necesară: Studii superioare tehnice (energetic sau electrotehnic)
Experienţă practică necesară:
 • Minimum 3 ani, Autorizare NPM grad III, Autorizare ANRE – grad III (necesar autorizare pe parcurs)
 • Optional autorizare ICS (diriginte șantier), Legislația în domeniul energiei
Cunoştinţe IT: Cunostinţe operare PC- MS Office, SAP ISU, opțional (MM, PM, GLOBE)
Altele: Permis categoria B

Descrierea jobului

 • Oferi relații clienților privind activitatea de racordare branșamente nestandard, verifici documentația depusă pentru emiterea de avize de racordare
 • Întocmești fișa de soluție, susți documentația la avizare CTE, conform necesități și competențele stabilite prin proceduri interne și reglementări ANRE
 • Întocmești calcule de eficiență economică pentru extinderile de rețele, în baza metodologiilor aprobate
 • Emiți avize tehnice de racordare în conformitate cu prevederile procedurilor interne, a reglementărilor ANRE şi a legislatiei specifice în vigoare
 • Emiți avize de amplasament pentru obiective, întocmești contracte de racordare și execuție pe bază de încredințări, emiți facturi de racordare, urmărești încasarea plății
Realizezi și alte sarcini care decurg în mod natural din rolul tău, adaptate la cunoștințele și abilitățile tale


Ce îţi oferim noi
 • Îți oferim mai mult decât un salariu: Primești cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viața ta precum căsătoria, 1 iunie iar lista continuă. Excelezi în ceea ce faci? Poți să fii unul dintre cei care primesc bonusuri de performanță. Dacă locuiești prea departe de sediu, te ajutăm cu decontarea transportului.
 • Plătești ușor cu tichetele de masă: Ai tichetele încărcate pe un card de masă cu care poți să plătești contactless.
 • Lucrezi cu plăcere, sănătos și în siguranță: Ai o asigurare medicală privată. Dacă îți schimbi ochelarii de vedere, noi acoperim o parte din valoarea lor. Pe durata pandemiei poți lucra și de acasă, dacă aria în care activezi îți permite acest lucru. Noi scriem acest anunț de acasă. Unii dintre noi lucrăm și pe teren, dar în siguranță.
 • Primești două pensii după ce nu vei mai lucra: E posibil. Prin pensia facultativă vei avea un venit suplimentar, pe lângă pensia din sistemul public.
 • Ești plătit dublu ca să mergi în vacanță: Da, ai citit bine. Ai o primă de vacanță! În plus, ai parte de mai multe zile libere decât angajații altor companii. După ce te întorci din concediu, noi îți decontăm o parte din valoarea serviciilor turistice.
 • Punem accent pe dezvoltare: Te dezvolți în continuare, alături de noi, prin sesiuni de workshop-uri, training-uri și certificări noi.

Descrierea companiei

Imaginează-ți cum ar fi dacă ideile tale ar fi ascultate și ai avea șansa să le pui în practică. Să ai oportunitatea să te dezvolți într-un mediu internațional alături de oameni care vor deveni mai mult decât colegi. Impactul pe care îl vei aduce va avea un efect în comunitate și pentru mediul înconjurător. Suntem peste 6000 de colegi in România, de 15 ani distribuim și furnizăm electricitate, gaze naturale și oferim soluții energetice. La E.ON vei găsi un mediu de lucru stabil și sigur pentru tine orientat către client. Prinde oportunitatea de a te specializa în domeniul care ți se potrivește sau de a deprinde cunoștințe și abilități în domenii noi. Tu alegi. Noi ne străduim să iți fie bine.
Publicat 3 iun. 2022 Reactualizat 1 iul. 2022 Expiră 3 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.