Responsabil achizitii/logistica

SC Future SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam un coleg sau o colega care sa aiba experienta de cel putin un an in achizitii/logistica, sa poata comunica usor in engleza si, la fel de usor, sa poata lucra in Word, Excel. Experienta lucrului in SAP sau alt ERP constituie un avantaj. Noul responsabil achiziții trebuie sa fie o persoana optimista, atenta la detalii, implicata in munca pe care o face, un bun negociator si comunicator.

Descrierea jobului

Va avea urmatoarele sarcini de serviciu:
Gestioneaza procesul de achizitii de materiale
Urmareste si actualizeaza contractele
Gaseste solutii pentru problemele aparute in timpul procesului de achizitie
Comunica superiorului ierarhic problemele pe care le intampina si vine cu solutii in rezolvarea acestora.
Verifica si mentine corectitudinea informatiilor din ERP
Verifica preturile si acuratetea transferurilor de materiale
Intocmeste documentele necesare livrarii catre terti
Verifica activitatile din depozit, coordonand activitatile gestionarilor si magazinerilor.

Descrierea companiei

Producem mobilier de lux pentru export de mai bine de 20 de ani.
Alături de tehnologizarea masivă a procesului de producţie, managementul calităţii reprezintă un factor cheie al activităţii noastre, iar echipa noastră de specialişti în controlul calităţii acordă o foarte mare atenţie fiecărei etape de producţie. Nu în ultimul rând, urmărim pe lângă îndeplinirea obiectivelor economice şi îndeplinirea unor obiective de mediu, prin susţinerea protecţiei mediului şi prevenirii poluării.
Fiecare cusătură contează! Calitatea execuţiei din cadrul secţiei de cusut este riguros verificată; specialiştii noştri îşi desfăşoară activitatea pe o gamă largă de maşini de cusut industriale, furnizate de companii de top de pe piaţa de profil, care acoperă întreaga paletă de operaţiuni posibile.
Pielea reprezintă unul dintre elementele definitorii ale produselor noastre, dar şi materia primă cea mai pretenţioasă. Din acest motiv este atent selecţionată şi examinată înainte de a intra în procesul de producţie.
Controlul calităţii se efectuează în cadrul tuturor etapelor de producţie. O atenţie deosebită este acordată calităţii fiecarui produs finit înainte de ambalare, verificându-se riguros funcţionalitatea şi aspectul final al acestuia.Folosim multe tipuri de spume poliuretanice cu proprietăţi diferite, care permit produselor noastre să îndeplinească cele mai înalte standarde de confort şi calitate. Nu în ultimul rând, folosim cu preponderenţă semifabricate din spumă injectată pe cadru de metal, produse în cadrul grupului nostru.
Publicat 8 oct. 2021 Expiră 7 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos