ReprezentantI vanzari echipamente de protectia muncii

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ne dorim colegi organizati, orientati catre rezultate, capabili sa respecte termenele si target-urile alocate.

Descrierea jobului

Vanzarea de echipamente de lucru si protectie a muncii catre clienti, persoane juridice in CONSTANTA si TULCEA.

Descrierea companiei

S.C. GREGOR CONCEPT S.R.L. este prezenta pe piata româneasca din anul 1997 si are ca obiect de activitate producerea si comercializarea unei game largi de echipamente individuale de lucru si protectie: manusi de protectie, ochelari si viziere, casti, salopete, incaltaminte de protectie, centuri de sigutanta, echipament pentru sudori, masti de protectie, materiale igienico-sanitare, produse P.S.I. etc. Pentru echipamentele produse de societatea noastra detinem avizul de producere si comercializare emis de M.M.S.S., iar pentru produsele importate detinem certificari si marcaje CE.
S.C. GREGOR CONCEPT S.R.L. are sediul principal in Constanta, sectia de productie la Harsova si puncte de lucru in Bucuresti, Iasi, Galati si Bacau. Cu o conducere si un colectiv tânar, cu o retea de agenti comerciali în continua expansiune pe cuprinsul tarii, am facut din calitatea produselor comercializate si a serviciilor prestate o constanta a întregii noastre activitati, iar din acoperirea întregului teritoriu al României un obiectiv pentru viitor, urmand ca in viitor sa deschidem noi puncte de lucru in tara.
S.C. GREGOR CONCEPT S.R.L., avand atelierul propriu de productie, poate executa la comanda echipamente de lucru intr-o gama variata de modele si culori. Echipamentele pot fi personalizate prin serigrafie sau broderie, pretul fiind stabilit in functie de marimea siglei si dimensiunea acesteia.
Pentru a veni in intampinarea cerintelor dumneavoastra societatea noastra va ofera:
- consultanta gratuita in alegerea echipamentelor in concordanta cu domeniul de activitate al societatii dumneavoastra
- transport gratuit pentru comenzile emise
- personalizarea echipamentelor prin serigrafie sau broderie, pretul fiind stabilit in functie de marimea siglei
- posibilitatea negocierii preturilor in functie de cantitate si modalitatea de plata.
Inca de la inceputul activitatii societatea noastra s-a impus pe piata din Romania prin politica sa avantajoasa de vanzari datorata preturilor competitive si calitatii produselor, astfel ca printre cei mai importanti clienti fac parte: S.C. Congaz S.A. Constanta, S.C. Rompetrol S.A. Constanta, RAJA Constanta, Administratia Porturilor Maritime Constanta, S.C. Comvex S.A., Uzina Termoelectrica Midia Navodari, SICIM Constanta, S.C. Dobrogea S.A., S.C. Umex S.A., Socep SA Constanta, Autoritatea Navala Romana, Regia Autonoma de Transport in Comun Constanta, RADET Constanta, Hidroelectrica SA- sucursala Hidrocentrale Sebes, Hidrocentrale Hateg, Electrica SA Sucursala De Intretinere Si Servicii Energetice Muntenia Nord, SC Electromontaj SA, Electrica filiala Ialomita, Apaterm Galati, FECNE Bucuresti, Danubiana Bucuresti.
Publicat 31 ian. 2022 Expiră 2 mar. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.