Publicat 15 Iul 2006 | Reactualizat 16 Iul 2006 | Expiră 15 Aug 2006

Reprezentant vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal are studii superioare, experienta in vanzari, cunostiinte de operare PC (Microsoft Office), limba engleza. Calitati si aptitudini psihice: Ambitie; Lucru in echipa; Capacitate de comunicare; Rezistenta la stres; Capacitate de analiza si sinteza.

Descrierea jobului

Preluarea cererilor primite (telefonic, internet, prin recomandari); Ofertarea – telefonic, e-mail, fax, intalniri la sediul firmei si stabililea eventualelor vizionari; Prezentarea de oferte imobiliare clientilor-cumparatori prin vizionari in teren; Sa mentina si sa dezvolte relatii directe cu clientii sai pentru castigarea increderii si fidelizarea acestora; Colaboreaza permanent cu ceilalti consultanti pentru oferirea celui mai bun si eficient serviciu clientilor cat si pentru sustinerea cu informatii utile colegilor; Supravegherea bunului mers al tranzactiei in perioada dintre precontract si semnarea finala in fata notarului, informarea partilor in legatura cu stadiul tranzactiei ...

Descrierea companiei

REALTIME IMOBILIAR este un nou concept pe piata imobiliara din Bucuresti, pe care am reusit sa-l impunem pe piata datorita experientei si profesionalismului agentilor, care lucreaza in domeniul imobiliar de 10 ani, dar formand, in acelasi timp, o echipa tanara.
Echipa RealTime, formata si dezvoltata pe parcursul a trei ani de lucru impreuna in acelasi domeniu aduce un suflu nou pe piata imobiliara prin oferirea de servicii de un real profesionalism.
RealTime incearca formarea unei noi conceptii despre ceea ce inseamna activitatea unei companii imobiliare si care este standardul la care trebuie sa se lucreze.
Compartimentul Birouri, Spatii comerciale si Apartamente va gaseste sediul necesar desfasurarii activitatii dvs. comerciale sau de afaceri, alegand din oferta de birouri deja existente sau in imobile ce urmeaza sa se construiasca (Proiecte), precum si caminul cautat, o proprietate care sa fie pe gustul dumneavoastra in materie de locuinta. Va oferim atat apartamente la cheie, cat si apartamente pe care sa le amenajati dupa preferintele dumneavoastra, sau proiecte la cheie in noile zone urbane in dezvoltare in momentul actual.
Compartimentul Case-Vile va ajuta sa cumparati o proprietate din patrimoniul istoric al Bucurestiului: case boieresti, case negustoresti, sau vile moderne, ori o casa caracteristica perioadei interbelice cum gasim in zonele Domenii, Vatra Luminoasa. Achizitionand o proprietate din patrimoniul arhitectural al orasului ii puteti da mai multe intrebuintari, atat locuinta, cat si in sediu de birouri.
Compartimentul Terenuri si Spatii Industriale va poate ajuta sa gasiti un teren in Bucuresti sau in apropiere, sau oportunitati pentru investitii in piata imobiliara, precum si spatial necesar desfasurarii activitatii de productie a firmei dvs.

RealTime ofera: salariu, bonuri de masa, masina, telefon, bonusuri

Expirat
Reprezentant vanzari  -  REALTIME IMOBILIAR

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close