Publicat 20 Mai 2010 | Expiră 21 Iun 2010

Reprezentant vanzari

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Tineri dinamici, dornici sa-si construiasca o cariera in vanzari servicii moderne de instruire si consultanta; persuasivi si orientati catre performanta.

Descrierea jobului

Cei selectionati vor promova/vinde serviciile de consultanta si instruire ale SOTIS XXI in zona aleasa/repartizata dupa participarea (prin e-mail) la un curs de vanzari (cost 5 euro/ candidat) in care isi vor insusi pasii importanti in vanzarea serviciilor de acest gen. Posibilitate de angajare ca reprezentant vanzari (dupa evaluarea finala), intr-un domeniu intresant si de viitor.

Descrierea companiei

SOTIS XXI este o firma de consultanta si instruire, infiintata in 2002. Firma isi propune sa formeze reprezentanti de vanzari care sa se adapteze situatiei actuale si viitoare, si care sa obtina venituri foarte bune intr-o relatie excelenta cu partenerii /clientii si cu firma.

SOTIS XXI are in portofoliu peste 50 de organizatii-client si mii de oameni instruiti in toata tara. www.sotis.ro

Expirat
Reprezentant vanzari  -  SOTIS XXI SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close