Reprezentant Vanzari

WARCON INNOVATION SRL/ BIODRY ROMANIA 20 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Vă doriți un venit suplimentar peste mediul standard sau căutați o activitate cu program flexibil și posibilăți de o colaborare de succes?

Compania Biodry caută reprezentanți, specialiști dornici să învețe lucruri noi printr-o formă de cooperare avantajoasă.

Distribuim o tehnologie unică care nu are concurență în România.

Descrierea jobului

Cerințe:

Abilităţi excelente de comunicare verbală și scrisă;
Permis de conducere;
Abilităţi analitice şi capacitatea de a crea reţele;
Cunoştinţe medii a limbii engleze.
Ambiție și fire competitivă
Dorința de a extinde baza de date deja existentă sau crearea acesteia cu ajutorul companiei noastre
Fire deschisă la noile oportunități.


Ce oferim:

Castig peste mediul standard pe bază de comision corelat cu experiență si performanță.
Mediu de lucru plăcut și încontinuu dinamic.
Oportunități de dezvoltare profesională.
Siguranța și stabilitatea unui câștig frecvent, pasiv pe termen lung.

Descrierea companiei

Societate producătoare și distribuitoare, la nivel mondial, a dispozitivului inovativ și total bio-compatibilă Biodry, care elimină definitiv umiditatea prin ascensiunie capilară.

Misiunea noastră este aceea de a face cunoscută o tehnologie inovativă care are ca scop primar ameliorarea calității vieții, un raport echilibrat între mediu și activitatea omului, acordând un privilegiu eco-sustenibilității și bio-compatibilității, privind cu o sensibilitate reînnoită către viitorul omului și al mediului său.

Ultimele secole din istorie au fost departe cele mai destructive față de mediu și față de om, în mod particular de la apariția așa-numitei ”civilizații industriale”

Nutrind speranța că tehnologia și progresul îl vor ajuta să atingă niveluri calitative ridicate de viață, omul a provocat o inevitabilă și progresivă degradare a mediului său, transformând realitatea exterioară care îl înconjoară, fără a ține cont de legile naturii care dau echilibrul său.

Wall&WallSagl se înființează în anul 2009 cu obiectivul de a furniza lumii construcției o soluție definitivă dar absolut ecologică și bio-compatibilă, la problema umidității pereților, nu doar din punct de vedere estetic și practic, dar mai presus de toate, din punct de vedere al sănătății.

Mulțumită colaborării cu un cercetător dedicat în sectorul bio-construcțiilor, Dr. Franco Baga, cu experiență de zeci de ani în acest sector, Wall&Wall a creat Biodry, un dispozitiv cu dimensiuni mici, care, aplicat pe suprafețe, permite inversarea fluxului molecular, eliminând definitiv problema umidității capilare de ascensiune.

Exploatând un principiu fizic, sistemul întrerupe interferențele create de mișcarea apelor freatice, redând asftel peretelui propriul său echilibru original.

Energia utilizată de dispozitiv este aceeași energie cu care conviețuiesc toate viețuitoarele.

Funcția aparatului este aceea de a întrerupe încărcărcarea electrică a zidurilor oprind astfel urcarea capilară a umidității, fără a crea daune biologice vreunei forme de viată: certificarea CE o garantează.

Dispozitivul este utilizat pentru a soluționa fenomenul umidității prin ascensiune capilară, cu scopul de a remedia clădiri existente, de a restaura, fără a recurge la utilizarea aditivilor chimici, unde electromagnetice, electricitate, sau intervenții de zidărie.
Publicat 6 Sept. 2022 Expiră 6 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.