Reprezentant Vanzari

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

De ce sa ne alegi pe noi? Avem biroul intr-o zona usor accesibila (aproape de metrou), avem o echipa de care suntem mandri, nu suntem multi, dar suntem in crestere si suntem pasionati de job-ul nostru, activam intr-o industrie in continua dezvoltare, cultura organizationala e solida si ne regasim in valorile promovate, de aceea venim la birou cu placere, chiar si in zilele de luni :D
Ne dorim un coleg / o colega care sa se regaseasca intr-un mediu in care oamenii se respecta unii pe altii, isi beau cafeaua impreuna si le place sa povesteasca si dincolo de task-uri, isi doresc sa creasca si sa se dezvolte participand la cursurile oferite de companie, ca sa fie cei mai buni in domeniul lor!

Ai experienta de minim 1 - 2 ani in domeniul vanzarilor?
Ai vandut produse din zona Premium?
Ai facut vanzare consultativa, catre specialisti (arhitecti, designeri, constructori)?

Inseamna ca esti de-al nostru si abia asteptam sa ne cunoastem!

Descrierea jobului

  • Prospectarea activa a pietei, in toate directiile care se potrivesc zonei in care activam (publicatii de specialitate, presa, baze de date de specialisti)
  • Dezvoltarea portofoliului de clienti
  • Abordarea consultativa a clientilor, in functie de nevoile lor, oferind informatii privind materialele din care sunt realizate produsele noastre, tehnologiile proprii fiecarui brand in parte, beneficiile oferite de acestea etc
  • Monitorizarea efectuarii platilor, in termenele agreate cu clientii
Te va ajuta experienta in utilizarea softurilor de tip CRM, ERP
Noi iti oferim masina de serviciu, tu vino cu permisul de conducere categoria B
Pachetul salarial include parte fixa, comision din vanzari, tichete de masa, bonusuri periodice in functie de rezultate.

Descrierea companiei

Pe scurt:

Vopseluri 100% ecologice Peste 1800 de nuante marca inregistrata Peste 100 000 de culori 10 ani de prezenta in Romania Sute de proiecte de anvergura Calitate fara compromisuri

BM REAL INTERNATIONAL SRL este unic importator și distribuitor al produselor profesionale Benjamin Moore Paints din România. Formată în 2005, compania face parte din rețeaua acreditată de distribuitori și pune la dispoziție aceeași calitate superioară a produselor și aceeași deschidere către clienți care au consacrat firma Benjamin Moore în Statele Unite ale Americii. Destul de recent după lansarea Benjamin Moore pe piața din România, colaborările noastre încep să apară în toate orașele mari din țară, pentru diferite tipuri de proiecte: amenajarea apartamentelor, caselor, spațiilor de birouri, hale, ansambluri rezidențiale, blocuri de locuințe sau clădiri din patrimoniul național.

Publicat 4 nov. 2021 Reactualizat 2 dec. 2021 Expiră 4 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.