Publicat 23 Ian 2020 | Reactualizat 22 Feb 2020 | Expiră 23 Feb 2020

Reprezentant vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Companie de distributie a produselor pentru constructii, amenajari interioare si exterioare cu sediul in Craiova (3 magazine proprii), este in cautarea unei persoane ce va ocupa postul de Reprezentant vanzari in Magazinul din strada N. Romanescu.

Cerinte:
- Obligatoriu permis conducere categoria B;
- Minim studii medii;
- Persoana dinamica, ordonata

Aptitudini, Abilitati si Deprinderi:
- Abilitati de comunicare orala si scrisa;
- Rigurozitate si atentie la detalii;
- Abilitati de planificare si organizare a operatiilor si activitatilor;
- Initiativa si abilitati de “Problem solving”;
- Spirit de observatie, selectarea informatiilor si interpretare obiectiva;
- Adaptabilitate si flexibilitate;
- Rezistenta la stres;
- program gestiune - Team Apps (sistem ERP)
- Cunostinte operare PC: Word, Excel, mail.

Experienta profesionala:
- Experienta intr-un post similar minim 2 ani;

Avantaje:

- Posibilitate de promovare in cadrul companiei;

- Pachet salarial si bonusuri atractive.

Descrierea jobului

Promovarea si vanzarea produselor care fac specificul magazinului (parchet si accesorii pentru parchet, usi interior si exterior, tapet, gresie, profile poliuretan si cornise, etc.

Relationarea cu reprezentantii tehnici ai producatorilor brandurilor din magazin in vederea sustinerii vanzarilor proprii precum si a consilierii clientilor in anumite situatii atipice.

Descrierea companiei

Companie specializata in comercializarea produselor pentru amenajari interioare si a materialelor de constructii.

Firma detine deja o cota importanta de piata in zona de sud a tarii, in importul si distributia placilor ceramice. Oferim o gama larga de servicii, de la consultanta si proiectare pana la finantare, un aspect important pentru finalizarea proiectului dorit. Pe langa livrarea prompta a materialelor direct din showroom-urile noastre, oferim suport tehnic specializat. Acesta consta in deplasarea echipei noastre acasa la dumneavoastra pentru consiliere si gasirea celor mai optime solutii. District Sud srl colaboreaza cu producatori din Spania, Germania, Italia si Cehia, firme cu renume si traditie in producerea materialelor de constructii si amenajari interioare. Produsele importate sunt de calitate superioara, modelele sunt variate, pentru a avea o gama cat mai larga pentru clientii nostri. Incepand cu anul 2012, am adaugat noi categorii de produse tehnice, pentru interioare, sisteme de gips carton, izolatii cu vata minerala, bariere de vapori, iar pentru exterior sistemele de termoizolatie inovatoare venind cu formula Open Reflect si vata bazaltica.

Expirat
Reprezentant vanzari  -  DISTRICT SUD SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close