Publicat 14 Aug 2019 | Reactualizat 11 Sep 2019 | Expiră 14 Sep 2019

Reprezentant Vanzari

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii medii/superioare;
- abilitati de comunicare/negociere;
- orientare catre client/rezultate;
- persoana organizata si atenta la detalii, cu dorinta de perfectionare;
- cunostinte operare PC (Word, Excel,AutoCad,Winarhi);
-experienta in activitatea de teren, minim 1 an ( constituie avantaj activitatea in domenii de constructii , productie, tamplarie pvc, aluminiu, pereti cortina).

Descrierea jobului

- prezinta si promoveaza produsele si serviciile furnizate de companie;
- ofera asistenta si asigura consultanta clientilor din portofoliu, atat înainte cat si dupa vanzare;
- negocierea si incheierea contractelor de vanzare - cumparare;
- realizarea planului de vanzari si incasari;

Descrierea companiei

Cu o experiență de peste 10 ani, echipa Zupfinestre a evoluat rapid de la o firmă specializată în tâmplărie din PVC pe plan local, la o firmă cu piața de desfacere la nivel internațional. Punctul nostru forte îl reprezintă îmbinarea dintre priceperea meșterilor români și tehnologia germană, de calitate superioară. Oferim servicii de tâmplărie completă PVC și AL cu produse de top, Salamander – UNIC PRODUCĂTOR DIN IAȘI, Maco, Hoppe, Saint-Gobain și Cortizo, sisteme umbrire (obloane, rulouri, copertine), uși de garaj, accesorii pentru ferestre, cât și servicii de consiliere și montaj tâmplărie.

Calitatea produselor noastre este recunoscută și apreciată nu numai în Romania, ci și în Italia, cea de-a doua piață de desfacere a produselor noastre, calitatea asigurată de certificatele de garanție acordate produselor noastre și serviciilor de montaj.

Clienții s-au arătat mulțumiți atât de produsele pe care le oferim, ci și ideile originale de îmbinare a celor mai moderne tehnologii din domeniu.

Expirat
Reprezentant Vanzari  -  ZUPFINESTRE SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close