Publicat 08 Iul 2019 | Reactualizat 05 Aug 2019 | Expiră 08 Aug 2019

Reprezentant vanzari zona de Sud-Est

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Professional Placement cauta pentru clientul sau, o companie importanta, specializata in prelucrarea şi comercializarea lemnului, un Reprezentant Vanzari pe zona de Sud-Est a Romaniei.

Profilul candidatului:

- Experienta in domeniul vanzarilor B2B, avantaj catre clienti din domeniul constructiilor sau domenii conexe;
- Abilitati tehnice, capabil sa ofere solutii si explicatii tehnice;
- Abilitati de comunicare si negociere;
- Limba engleza - nivel mediu;
- Studii tehnice;
- Abilitati de lucru cu si in echipa, adaptabilitate, flexibilitate.

Descrierea jobului

- Construirea si mentinerea unei relatii solide si pe termen lung cu clientii din domeniul constructiilor;
- Responsabil de prospectarea zonei si de dezvoltarea numarului de clienti pe zona alocata (B, IF, CT, AG, OT, DJ, VL, DB, PH);
- Realizarea obiectivelor de vanzari atribuite;
​- Intocmirea si transmiterea periodica a rapoartelor de vanzari.


Candidatii care intrunesc cerintele de mai sus sunt invitati sa aplice on line.
Doar candidatii care corespund profilului vor fi contactati in maxim 3 saptamani. Toate aplicatiile sunt considerate strict confidentiale.
Pentru mai multe oportunitati va rugam sa vizitati oferta de job-uri de pe site-ul adecco.ro si inregistrati-va cv-ul in baza noastra de date pentru a fi eligibil pentru pozitii curente sau viitoare.

Descrierea companiei

Adecco Romania este parte a Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii.

În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie.

Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

Expirat
Reprezentant vanzari zona de Sud-Est  -  Adecco Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close