Publicat 04 Feb 2019 | Reactualizat 04 Mar 2019 | Expiră 07 Mar 2019

Reprezentant Vanzari Valcea-Arges-Olt

CONFIDENTIAL
1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Obiectivul principal al celor Reprezentantului de Vanzari este cresterea cererii produselor distribuite de compania noastra pe piata regionala.

Reprezentantul de Vanzari se implica activ in promovarea produselor comercializate de catre companie, ajuta la cresterea numarului de vanzari si atragerea de noi clienti. Are abilitati de relationare interpersonala si este interesat sa lucreze atat independent, cat si in echipa; este caracterizat spre integritate, orientat catre rezultate, organizat, energic si cu simt antreprenorial, dispus sa lucreze cu norma intreaga. Carnetul de conducere este obligatoriu. De asemenea, disponibilitatea de a calatori frecvent in teritoriu.

Descrierea jobului

Oferta (bonusuri, beneficii)

Compania noastra ofera un pachet atragator, corespunzator calificarii si experientei fiecaruia, cat si instrumente de lucru de calitate. Se ofera bonus motivant corespunzator performatei individuale. De asemenea, in cadrul companiei se asigura permanent programe de instruire in vederea dezvoltarii profesionale.

Descrierea companiei

Companie cu sediul in Bucuresti, unic importator si distribuitor de produse farmaceutice, suplimente alimentare si dispozitive medicale.

De la infiintare, compania s-a aflat intr-o continua dezvoltare : portofoliu de produse, numar de angajati, cifra de afaceri, cota de piata, perfectionare personala si profesionala etc.

Calitatea produselor si serviciilor oferite, promptitudinea in intampinarea cerintelor clientilor nostri si flexibilitatea in stabilirea conditiilor comerciale sunt caracteristicile care au facut ca firma noastra sa fie un partener de afaceri serios si stabil pentru clientii nostri.

Expirat

Angajator CONFIDENTIAL

Angajatorul a ales ca denumirea companiei să nu fie făcută publică.

Numele companiei va fi dezvăluit doar celor ce vor fi contactați de către angajator.

Reprezentant Vanzari Valcea-Arges-Olt  -  CONFIDENTIAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close