Publicat 03 Feb 2021 | Reactualizat 27 Feb 2021 | Expiră 05 Mar 2021

Reprezentant Vanzari Timisoara

1 post

Candidatul ideal

- Absolvent de studii superioare;
- Persoana cu experienta in vanzari de servicii (in industria de transport reprezinta un avataj);
- MS Office;
- Persoana disponibila pentru deplasari frecvente, organizata, orientata catre rezultat si performanta, cu bune abilitati de comunicare si negociere;
- Persoana cu adaptabilitate, flexibilitate si rezistenta la stres, cu atitudine proactiva si constructiva.

Descrierea jobului

- Prospectarea pietei, identificarea si dezvoltarea de noi oportunitati de afaceri in zona dedicata;
- Mentinerea si dezvoltarea relatiilor de afaceri cu portofoliul de clienti;
- Cunoasterea pietei de curierat, pietei de cargo si a mediului concurential este un plus;
- Ofertare, vizite la clienti, participare la negocieri;
- Rapoarte de vanzari;
- Actualizarea bazei de date clienti.

Descrierea companiei

FAN Courier este liderul pietei de curierat rapid intern. Infiintata in 1998 de 3 antreprenori romani cu capital 100% autohton, compania deserveste astazi peste 30,000 de clienti, atat persoane juridice, cat si persoane fizice. Avand un parc auto de peste 2,750 de autovehicule, o echipa de peste 5,500 de angajati si mai mult de 15,000 de localitati deservite in termen de 24 de ore, FAN Courier isi consolideaza an de an pozitia de lider de piata obtinuta inca din 2006.

Din paleta de servicii fac parte atat livrari nationale (in 1,2,4 sau 6 ore prin serviciul Express Loco, in 24 de ore prin serviciul Standard, prioritara prin serviciul Red Code, in puncte de proximitate din magazine partenere prin serviciul Collect Point), cat si livrari internationale, rutier sau aerien, prin parteneriate cu companii de renume. O serie de servicii adiacente se alatura portofoliului si ofera clientului posibilitatea de a externaliza un procent semnificativ din procesul logistic : depozitare, ambalare si expediere prin serviciul Supply Chain, tiparire, envelopare si expediere prin serviciul Print & Go, returul banilor cash sau in cont bancar prin serviciile Ramburs & Cont Colector, confirmare de primire in timp real prin serviciul ePOD, livrare marfa in regim de grupaj prin serviciul Eurocargo, etc.

FAN Courier va sta la dispozitie prin apel la 021.9336, pe www.fancourier.ro, sau la oricare din cele peste 118 agentii din intreaga tara. Asadar, ORIUNDE, CU PLACERE !
Aplica CV-ul pe hr@fancourier.ro

Reprezentant Vanzari Timisoara  -  FAN Courier Express SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close