de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 08 Nov 2019 | Reactualizat 06 Dec 2019 | Expiră 09 Dec 2019

Reprezentant vanzari Timisoara

1 post
Expirat
* Bune abilităţi de comunicare şi adaptare la interlocutor;
* Responsabilitate faţă de munca proprie şi orientare spre atingerea rezultatelor dorite;
* Disponibilitate pentru o activitate preponderent de teren;
* Studii medii finalizate (Diploma de Bacalaureat care să ateste finalizarea studiilor);
* Permis de conducere – categoria B;
* Constitue avantaj experienţa profesională în domenii care presupun relaţionare cu clienţii.

Notă: Prima etapă din procesul de selecţie presupune susţinerea unei testări de logică. Vor fi contactaţi doar candidaţii selectaţi conform criteriilor companiei şi care sunt de acord sa susţină această etapă. Obiectivul principal:
Dezvoltarea afacerii companiei în aria repartizată prin realizarea volumelor de vânzări şi stabilirea relaţiilor de parteneriat cu toţi clienţii alocaţi, respectând standardele şi politicile companiei.

Responsabilităţi principale:
* Gestionarea şi dezvoltarea portofoliului de clienţi;
* Vizitarea clienţilor arondaţi, conform rutei desemnate;
* Realizarea obiectivelor de vânzări setate în zona repartizată;
* Închiderea procesului de vânzare prin recuperarea în întregime a contravalorii facturilor la toţi clienţii din portofoliu.

Beneficii:
* Pachet salarial competitiv (salariu fix, bonusuri în funcţie de performanţă, tichete de masă);
* Instrumente de lucru performante;
* Oportunitate de a lucra într-un mediu orientat spre excelenţă;
* Şansa de a beneficia de pregătire consistentă în domeniul vânzărilor asigurată de o echipă profesionistă;
* Susţinere în construirea unei cariere de succes. Înfiiințată în 1993, Interbrands Marketing & Distribution este astăzi una dintre cele mai importante companii de distribuție și marketing de bunuri de larg consum din Romania, iar obiectivul nostru este să rămânem în elita soluțiilor dedicate administrării lanțului de aprovizionare, generând valoare și oferind calitate consumatorilor din toată țara.Cifrele vorbesc de la sine:-Aproximativ 8% din bunurile de larg consum din Romania trec anual prin sistemul nostru logistic;
-Peste 27,000 de locații comerciale din toată țara sunt aprovizionate săptămânal de Interbrands;
-Avem peste 1950 de angajați, 22 parteneri, 3 centre logistice și o flotă de 1470 mașini.Compania are acoperire națională, prin cele 75 de birouri active (inclusiv sediul central din București) și 3 centre de distribuție. După o analiză a modalitaților de abordare eficientă a pieței, Interbrands operează pe următoarea platformă:-1 platformă logistică și centru de distribuție;
-23 filiale multifuncționale;
-51 birouri de vânzări;
-sediul central - București.Interbrands a intrat pe piața românească având ca prim partener compania americană Procter & Gamble.Ulterior ni s-au alăturat multe alte companii prestigioase din diferite sectoare de piață, în efortul de a aduce în coșul zilnic al consumatorilor români cele mai bune produse. Interbrands este distribuitorul de bunuri de larg consum cu cea mai mare cifră de afaceri și cea mai mare forță de vânzare din România, Partener de Elită al Brandurilor de Elită.
Expirat
Reprezentant vanzari Timisoara  -  SC INTERBRANDS M&D S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close