Publicat 03 Dec 2014 | Reactualizat 31 Dec 2014 | Expiră 04 Ian 2015

Reprezentant vanzari senior _Institutii Guvernamentale

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii:
Studii superioare (licenţă) în unul dintre domeniile:
- Tehnic (Electronică, Telecomunicaţii, Cibernetică, Automatică, Calculatoare, Electrotehnică)
- Economic/ Financiar;

Experienţă în muncă:
- Experienţă minim 4 ani în domeniul comercial – vânzări sau peste 5 ani în domeniul IT/ telecom.

Cunoştinţe, Aptitudini & Abilităţi:
- Orientare spre rezultate si proactivitate;
- Adaptabilitate si buna capacitate de automotivare;
- Excelente abilitati de comunicare si ascultare;
- Foarte buna cunostere a tehnicilor de vanzari;
- Cunostinte dovedite in domeniul de interes, avand in vedere specificul portofoliului alocat;
- Cunostinte limba engleza nivel avansat;
- Permis categoria B fara incidente.

Doar candidatii eligibili vor fi contactati!

Descrierea jobului

SCOP: Identificarea şi satisfacerea necesităţilor clienţilor din portofoliu; vânzarea de servicii şi produse Telekom (fix si mobil); gestionarea şi monitorizarea portofoliului de clienţi; asigurarea consultanţei pentru clienţii din portofoliu.

RESPONSABILITĂŢI:
• Realizează planul de vânzări pentru zona alocată;
• Oferă asistenţă şi asigură consultanţă clienţilor din portofoliu, atât înainte cât şi după vânzare, pentru a crea şi menţine o imagine favorabilă companiei în faţa clienţilor;
• Prezintă şi promovează produsele şi serviciile Telekom Romania clienţilor din portofoliu;
• Dezvoltă relaţii de afaceri puternice cu clienţii din portofoliu, astfel incat sa contribuie la furnizarea unor informaţii importante pentru planificarea strategiilor privind serviciile şi pachetele de servicii şi pentru fundamentarea tarifelor acestora;
• Prospectează permanent piaţa pentru identificarea de noi clienţi şi pentru creşterea cotei de piaţă a serviciilor şi produselor companiei.
• Monitorizează competiţia şi evoluţia pieţei în domeniul comunicaţiilor pentru a identifica aspectele care necesită îmbunătăţire, precum si pentru a pune in valoare avantajele competitive ale Telekom Romania.

Descrierea companiei

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu peste 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Mobile Communications şi Telekom Romania Communications, Telekom Romania oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi plină de satisfacţii: servicii de voce și date mobile 3G și 4G mobile, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții IT & C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

Telekom Romania este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent în 51 de țări de pe cinci continente, cu peste  143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume. Brandul este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al COSMOTE România și Romtelecom.

Expirat
Reprezentant vanzari senior _Institutii Guvernamentale  -  Telekom Romania Communications S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close