Publicat 25 Nov 2019 | Reactualizat 23 Dec 2019 | Expiră 26 Dec 2019

Reprezentant vanzari (retail-fleet card) - Bucharest

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Aspect placut si prezenta business;
Bune abilitati organizatorice si relationare interpersonala;
Abilitati de lucru in echipa;
Deschidere la nou, spirit de initiativa;
Cunostinte de operare PC (Word, Excel, Outlook);
Experienta profesionala: minim 2 ani in vanzare de carburanti reprezinta un avantaj;
Preferabil experienta in vanzari auto (vehicule comerciale) /vanzari piese auto si accesorii/vanzari uleiuri si lubrifianti/vanzari anvelope;
Permis de conducere categoria B;
Disponibilitate la deplasari 50%.

Descrierea jobului

Identifica potentialii clienti, promoveaza si comercializeaza produsele si serviciile promovate de companie;
Identifica nevoile actuale si viitoare ale clientilor si le recomanda cele mai potrivite produse si servicii;
Deruleaza intreg procesul de vanzare, negociere conditii comerciale in limitele aprobate;
Urmareste derularea contractelor in termenii prevazuti de acestea, respectarea termenelor de plata si a limitelor de credit;
Solicita si gestioneaza instrumentele de plata si de garantie ale clientilor;
Urmareste si se asigura de incasarea debitelor de la clienti;
Realizarea target-ului de vanzari alocat;
Consiliaza clientii pe tot parcursul derularii contractului si le ofera acestora cele mai bune solutii;
Construieste si dezvolta baza de date.

Descrierea companiei

Cine este Adecco? Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine. Credem in tine! Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna. Noi si voi, suntem Adecco. Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descarca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.

Ne gasesti si pe Facebook, Linkedin, Twitter si Instagram ! Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Expirat
Reprezentant vanzari (retail-fleet card) - Bucharest  -  Adecco Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close