Reprezentant vanzari - profil tehnic

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 3100 - 5000 RON
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Pentru cine recrutam:
Partenerii nostri, activi pe piata din Romania din 1980, sunt specializati in instalarea, intretinerea si modernizarea ascensoarelor de persoane si marfa. Cautam pentru ei un nou membru al echipei de vanzari pentru sediul din zona Giulesti.

Ce asteptari au:
 • Sa ai o experienta de minim 2 ani pe un post similar, daca experinta ta are legatura cu vanzarea de produse si/sau servicii tehnice in piata constructiilor clar esti ceea ce cautam.
 • Sa ai permis auto categoria B si sa iti placa sa conduci.
 • Ajuta daca esti mandrul posesor al unei diplome de licenta, insa minimul necesar cerut este sa fi promovat examenul maturitatii, iar specializarea ta sa fie de una de natura tehnica.
 • Avand in vedere ca in munca ta te vei folosi de diverse softuri este necesar sa fii familiarizat cu utilizarea calculatorului.
 • Pentru ca vei participa la diverse traininguri si specializari ar fi bine daca te descurci decent sa comunici in limba engleza.
 • Ar fi minunat daca cei din jurul tau spun despre tine ca esti o persoana cu o viziune tehnica careia ii place sa “surubareasca”, deoarece produsele si serviciile comercializate sunt din domeniul tehnic.

Descrierea jobului

Iti vor oferi:
 • Conditii de munca decente cu un program de lucru de L-V, de la 07.00-16.00, fiind vorba de un post de vanzari pot aparea mici fluctuatii ale programului.
 • Contract de munca pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile. Vor folosi perioada de inceput pentru a-ti oferi cel mai bun training de care dispun, ceea ce te va ajuta sa devii un membru de valoare in echipa.
 • Salariul fix BRUT este de 5300 RON, la care se adauga un comision din vanzari care iti ofera posibilitatea sa iti cresti salariul in functie de implicarea si determinarea ta.
 • Pe langa salariu vei primi bonuri de masa in valoare de 250 RON si, daca lucrurile merg bine, vei fi recompensat cu al 13-lea salariu.
 • Autovehicul de serviciu care va fi alaturi de tine permanent.
 • Pregatirea si dezvoltarea ta profesionala este foarte importanta, de aceea, pentru a-ti face treaba in cunostinta de cauza, te vor sprijini in a te familiariza si a tine pasul cu dinamica tehnologiei din aria ta de competenta.

Cum va arata ziua ta de munca:
Oricat de mult ne-am stradui sa iti oferim cat mai fidel o imagine a unei zile de munca stim sigur ca nu vom reusi decat sa te plictisim, asa ca iti spunem in linii mari la ce sa te astepti:
 • Ti se va aloca o zona din Bucuresti si Judetul Ilfov, cu o baza de date de clienti pe care sa o revigorezi si sa o dezvolti. Pentru perioada de inceput vei iti vor oferi tot sprijinul pentru a te familiariza atat cu produsele comercializate cat si cu clientii si cu politica de vanzari.
 • Vei participa si te vei implica activ in tot procesul vanzarii pana la finalizarea acestuia, iar dupa vei mentine legatura cu clientii pentru a obtine eventuale noi colaborari. In tot acest timp colegii din departamentul tehnic de ofertare vor pune umarul la treaba alaturi de tine.
 • Pentru ca a te asigura ca toate lucrurile merg ca pe roate, vei crea o punte intre client si serviciul tehnic de ofertare al companiei, astfel vei putea sa preintampini eventuale neintelegeri care sa impiedice incheierea vanzarii.
 • Hai sa iti explicam la ce iti vor folosi cunostintele tehnice: pe langa faptul ca te te va ajuta sa intelegi produsele, te va sprijini si in comunicarea cu clientii ceea ce iti va permite sa iti faci treaba bine si pana la capat.
 • In orice activitate apare si neprevazutul de aceea se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta.
 • Vei participa si te vei implica activ in tot procesul vanzarii incepand cu consilierea clientilor, preluarea corecta a informatiilor de la acestia si realizarea de oferte tehnico economice, pana la punerea in functiune a echipamentelor comercializate. In tot acest timp colegii din departamentul tehnic de ofertare vor pune umarul la treaba alaturi de tine.

Descrierea companiei

Suntem o echipa specializata in recrutare si selectie, insa mai mult decat atat, activitatea noastra de 20 de ani are ca scop principal transformarea in realitate a expresiei “Omul potrivit la locul potrivit”. Colaborarea cu noi nu te costa nimic, iti oferim o cafea buna si o discutie pe masura, iar la final hotaram impreuna daca jobul este pentru tine sau daca e mai bine sa alegi altceva.

Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau, iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta. Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar parcurgerii acestiu anunt si iti dorim mult succes,
Echipa Media Market

Publicat 31 ian. 2022 Reactualizat 2 mar. 2022 Expiră 2 mar. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.