REPREZENTANT VANZARI prin TELEFON

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Experienta in vanzari minim 2 ani - reprezinta un avantaj
Abilitati de comunicare si de persuasiune, flexibilitate, implicare
Abilitatea de a identifica rapid solutii si a rezolva probleme
Cunostinte operare PC: tabele si rapoarte.

Descrierea jobului

- Prezintă şi promovează la telefon produsele/serviciile prin realizarea de oferte pentru clienţii potenţiali şi cei existenţi.
- Prospectează telefonic piaţa în vederea identificării de noi clienţi şi a creşterii cotei de piaţă a produselor.
- Menţine permanent legătura cu clienţii existenţi pentru fidelizarea acestora.
- Întocmeşte rapoarte privind situaţia vânzărilor, concurenta, noile trenduri pe piaţă, potenţialii clienţi.
- Urmăreşte încasarea comenzilor. Initiaza solicitari catre managemenetul direct in vederea solutionarilor diverselor aspecte de credit control (marire limita de credit, deblocari s.a)
- Introduce clientii noi in baza de date Europharm respectand procedura de introducere a clientilor noi.
- Este responsabil de semnalarea eventualelor problemelor aparute la clienti (lipsa marfa, retur); de initierea procedurilor specifice pentru solutionare acestor solicitari si sa monitorizare procesului de solutionare in colaborare cu celelalte departamente
- Dezvolta relatia cu clientul - vanzarea intregului portofoliu de produse, promovarea ofertelor speciale, crearea relatiei, fidelizarea clientilor, urmarirea inchiderii buclei de vanzare (incasarea creantei), monitorizarea intregii activitati a clientilor in raport cu compania
- Este responsabil de atingerea obiectivelor individuale de stabilite in scopul atingerii obiectivelor de companie.
- Este responsabil de respectarea fluxului documentelor in relatia cu clientii companiei.
- Este responsabil de asigurarea integritatii bunurilor companiei
- Executa orice alte dispoziţii date de superiorul ierarhic direct sau de supraordonaţii acestuia în realizarea strategiilor pe termen scurt ale companiei în limitele respectării temeiului legal.

Descrierea companiei

Cine suntem

Dentotal Protect este liderul de piață în România în distribuția de produse stomatologice, având peste 12 000 clienți - clinici și laboratoare stomatologice din toata țara. Compania a fost înființată în 1994 ca o afacere de familie de către medicul stomatolog Anghel Dogariu și a crescut odată cu primul val al economiei românești, având în prezent peste 120 de angajați.

În 2019, Dentotal Protect a trecut la un nou capitol de dezvoltare, compania fiind achiziționată de fondul de investiții private Abris Capital Partners. Strategia Abris Capital pentru dezvoltarea Dentotal Protect urmărește accelerarea creșterii companiei și transformarea sa într-un one-stop-shop pentru clinicile și laboratoarele stomatologice.

În mai 2020, Dentotal Protect și-a mutat activitatea logistică în Eli Park Chitila, estimând o triplare a capacității operaționale. La finalul anului 2020, compania și-a mutat birourile în clădirea Equilibrium I, din hub-ul business Barbu Văcărescu.

Publicat 22 nov. 2021 Reactualizat 20 dec. 2021 Expiră 22 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.