Reprezentant vanzari piese auto

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ce asteptam de la tine?

- Sa vinzi produsele companiei in cel mai bun mod posibil.
- Cunostinte tehnice si/sau experienta pe o pozitie similara in domeniul automotive constituie avantaj
- Bune abilitati de comunicare, negociere si convingere.
- Orientare catre rezultate si rezolvarea solicitarilor din partea clientilor.
- Permis de conducere cat. B – fara incidente rutiere majore.

Descrierea jobului

Ce vei face la noi?

- Te sprijinim cu un portofoliu de clienti pe zona alocata, tu trebuie sa construiesti o relatie de lunga durata si excelenta cu acestia.
- Vizitarea clientilor existenti in portofoliu si dezvoltarea relatiei comerciale cu acestia.
- Identificarea de noi clienti - service-uri auto / magazine de piese auto.
- Negocierea si semnarea de contracte cu clientii.
- Monitorizarea activitatii concurentei pe zona alocata.
- Sa identifici nevoile clientilor, sa analizezi si sa rezolvi problemele clientilor, promovand produsele companiei si modul de livrarea a acestora.

Ce beneficii oferim?

- Discount la achizitionarea produselor comercializate de catre companie in interes personal.
- Training la inceputul activitatii.
- Oportunitati de dezvoltare profesionala, cu posibilitati de avansare.
- Contract de munca pe perioada nedeterminata.
- Venitul tau este format din parte fixa + bonus din vanzari, platit la timp, fara intarzieri.
- Masina de serviciu, laptop, telefon mobil.

Te asteptam sa facem echipa impreuna!

Descrierea companiei

Înființată în august 1999, Elit Romania este membră a grupului Elit Group și Rhiag, grup preluat din primăvara lui 2016 de către distribuitorul american de componente auto LKQ Corporation.

LKQ Corporation este un important distribuitor de echipamente pentru piața pieselor de schimb și accesorii de specialitate din America de Nord, cel mai mare distribuitor de piese mecanice alternative și coliziune din Europa. Prezent în 31 de țări și cu peste 51 000 de angajați, ne mândrim cu o echipă puternică și de încredere. Cel mai ambițios proiect al nostru, proiectul 1 LKQ Europa vrea să ne adune pe toti sub aceleași politici și aceeași viziune la nivel European.

Compania ELIT România Piese Auto Originale este unul dintre furnizorii importanţi pe piaţa românească de piese şi accesorii auto, fabricate de producători renumiţi în Europa şi pe plan mondial.

În decursul celor 21 ani de existenţă pe piaţă, a construit pentru clienţi o reţea de distribuţie de 36 filiale şi puncte de desfacere. În România avem peste 600 de colegi și suntem în continuă expansiune, ne sprijinim reciproc și încercăm în fiecare zi să fim mai buni în ceea ce facem.

Informații despre protecția datelor

Prin aplicarea la acest anunț de recrutare, candidatul înțelege și este de acord, fără a fi constrâns, că datele sale personale, precum numele, prenumele, imaginea, precum și alte date - furnizate în CV, vor fi colectate de Operatorul de date, și anume ELIT ROMÂNIA PAO SRL, în scopul procesului de recrutare, pentru poziția pe care a selectat-o. Înțelege că datele sale cu caracter personal vor fi colectate în condiții de siguranță, pentru a proteja confidențialitatea. Candidatul este conștient de faptul că își pot retrage consimțământul în orice moment, precum și că poate face uz de toate prerogativele prevăzute de legislația aferentă în vigoare. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea procesării conform consimțământului înainte de retragerea acestuia. Scopul prelucrarii datelor: posibila selecție a CV-ului pentru viitoare job-uri libere din cadrul companiei. Perioada prelucrării datelor: 12 luni Ce se întâmplă la finalul celor 12 luni?: CV-ul candidatului trimis în format electronic este șters din baza de date a ELIT ROMÂNIA PAO SRL; CV-ul candidatului trimis în format hârtie este distrus.

Publicat 27 sept. 2021 Reactualizat 25 oct. 2021 Expiră 27 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos