Publicat 15 Oct 2019 | Reactualizat 12 Nov 2019 | Expiră 15 Nov 2019

Reprezentant vanzari - piese auto

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

 • experienta relevanta in vanzari;
 • cunoasterea pietei locale in domeniul vanzarii de piese auto – reprezinta avantaj;
 • spirit de echipa;
 • abilitati comunicare/negociere;
 • capacitate de planificare si organizare;
 • cunostinte bune de operare PC;
 • permis de conducere categoria B.

Descrierea jobului

 1. Mentinerea relatiei cu clientii existenti, prospecatarea si dezvoltarea portofoliului de clienti din zona alocata;
 2. Realizarea target-ului de vanzari si marketing stabilit de superiorul ierarhic pentru clientii din zona sa de activitate, cu respectarea politicii comerciale a firmei;
 3. Cunoasterea si promovarea produselor din oferta Conex Distribution;
 4. Urmarirea incasarii banilor la termenele stabilite;
 5. Indeplinirea altor sarcini sau obiective in conformitate cu politica companiei.

Descrierea companiei

Descrierea companiei:

Suntem o companie modernă din Iasi, cu 100% capital românesc, cu o cifră de afaceri anuală de peste 60 milioane de euro, întreg profitul realizat an de an fiind reinvestit în România. Încă din 2003, când ne-am înfiinţat, ne-am propus să ne impunem pe piaţa românească ca furnizor important de produse destinate autovehiculelor. De atunci, am evoluat. În prezent deservim peste 6.000 de clienţi revânzători cu un portofoliu larg de piese, consumabile şi accesorii auto, prin intermediul celor 32 de reprezentanţe naţionale amplasate strategic. Participam la cele mai mari târguri de profil la nivel mondial. Exportăm produsele noastre în 29 de ţâri de pe 4 continente. Am devenit tot mai buni şi am îndeplinit dorinţele şi exigenţele clienţilor în ceea ce priveşte confortul şi siguranţa maşinii lor. Pentru că ei au fost cei care ne-au inspirat să avem produse mai performante, mai fiabile. Astfel, misiunea noastră a devenit aceea de a dezvolta şi perfecţiona produse destinate autovehiculelor moderne, conforme cu cerinţele clienţilor astfel încât oferta noastră să fie alegerea naturală. Ca o dovadă a dezvoltarii rapide a companiei, echipa se extinde pe măsură. Suntem unul dintre cei mai mari angajatori din zona Moldovei, Conex Distribution activând atât în domeniul auto dar şi în domenii conexe: producţie industrială, cercetare şi dezvoltare, comerţ intern şi internaţional.

Considerăm capitalul uman cel mai important activ al nostru, fiind cel care contribuie majoritar la plus valoarea activităţii noastre. Suntem orientaţi atât spre experienţa oamenilor dar şi spre tinerele generaţii de specialişti care aduc un suflu proaspăt echipei noastre.

Expirat
Reprezentant vanzari - piese auto  -  Conex Distribution

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close