Reprezentant vanzari - partener - ENEL ENERGIE MUNTENIA

Oraș de lucru
Departamente
Salariu 400 - 5000 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

În viziunea noastră, candidatul ideal trebuie să îndeplinească urmatoarele caracteristici.
  • seriozitate;
  • persuasiune;
  • punctualitate;
  • responsabilitate;
  • persoana care prefera munca de teren;

Descrierea jobului

În contextul liberalizării pieței de energie electrică și de gaze naturale, ENEL ENERGIE MUNTENIA, prin departamentul de vânzări indirecte, dorește contractarea cât mai multor persoane fizice și juridice.
Jobul este unul de teren in proportie de 80-90%. Se activeaza pentru a identifica, a promova si a vinde produsele si serviciile din portofoliul Enel, clientilor eligibili din piata.
Responsabilitatea agentilor este aceea de a activa conform cerintelor si normelor interne cat si cele ale Enel Energie Muntenia si de a reusi sa incheie cat mai multe contracte cu persoanele din piata de energie si de gaze naturale.
Beneficiile candidatului se discuta la momentul interviului, in functie de specificitatea angajarii.

Descrierea companiei

Suntem în sfera vânzărilor de aproximativ 10 ani, lucrăm cu Enel Energie Muntenia si cu Enel Energie de aproximativ 7 ani de zile, la nivel național!
Suntem o echipă tânără, fiecare dintre noi tinzând spre performanță și cu eforturi susținute, ajungând de fiecare data acolo unde ne-am propus!
Dorim să schimbăm percepția clienților cu privire la activitățile door to door prin implementarea unui sistem de vânzare calitativ, îndreptat spre client.
Te așteptăm în echipa noastră!!
Publicat 16 mai 2022 Reactualizat 13 iun. 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.