Reprezentant Vanzari Nestle - Satu Mare

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ai abilități excelente de comunicare, negociere și persuasiune
Relaționezi ușor cu oamenii și îți place să lucrezi în echipă
Ai carnet de conducere categoria “B”
Ești ambițios, dinamic și proactiv
Ești pasionat și implicat în ceea ce faci și ești orientat către rezultate
Cauți consecvență la locul de muncă.

Descrierea jobului

Nestlé Romania cauta un coleg pentru pozitia de REPREZENTANT VANZARI deschisa in Satu Mare.

Descriere pozitie si responsabilitati:

•Implementarea planului lunar de vanzari in concordanta cu prioritatile companiei.
•Stabilirea unei relatii pe termen lung cu clientii si crearea unei imagini bune pentru Nestlé.
•Dezvoltarea de noi oportunitati de vanzare in cadrul zonei/canalul alocat - Traditional Trade si Modern Trade (IKA).
•Aranjarea produselor la raft conform solutiilor recomandate pentru fiecare tip de magazin.
•Implementarea materialelor pentru activarea rutei de cumparare a produselor, in magazinele alocate (implementare P2P).
•Plasarea unui numar cat mai mare de materiale de comunicare/vizibilitate la raft, in magazinele alocate (maximizare POPM).
•Verificarea stocului.


Inainte de trimiterea candidaturii dvs., va rugam sa cititi cu atentie nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, disponibila la adresa http://bit.ly/gdprnestle.
Transmiterea candidaturii dvs. reprezinta confirmarea ca ati citit aceasta nota de informare.

Descrierea companiei

“Good food, Good life”

Nestle ofera locuri de munca atractive pentru o cariera de succes cu impact la nivel national, si influenta la nivel global. Vino alaturi de noi in marea echipa Nestle!

În cadrul Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare și de băuturi din lume, suntem conduși de un scop simplu și bine definit: ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții și să contribuim la un viitor mai sănătos. De aceea, valorile noastre au la bază respectul: pentru noi înșine, pentru ceilalți, pentru diversitate, și nu în ultimul rând, pentru viitor.

Cu ambiție și dorința de a-ți depăși limitele, vei avea acces la o multitudine de oportunități, însă adevărata realizare provine din șansele pe care le creezi tu însuți - prin ideile, pasiunea și competențele de care vei da dovadă. Nestlé susține dezvoltarea fiecărui angajat, punând accentul pe responsabilitatea și autonomia individuală, asigurând un mediu favorabil aspirațiilor și ambițiilor pe termen lung: un ritm de muncă accelerat, o cultură bazată pe munca în echipă și o deosebită importanță acordată echilibrului dintre viața personală și cea profesională.

În România, Nestlé este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de alimente şi băuturi, portofoliul cuprinzând o gamă largă de produse din diverse categorii, pentru a răspunde cererii consumatorilor:

Băuturi (Nescafé, Nesquik); Dulciuri (JOE, Nesquik, Kit Kat, Lion, After Eight, Smarties); Produse culinare (Maggi); Hrană pentru copii (Nestlé Infant Nutrition); Batoane și cereale pentru micul dejun (Nestlé Fitness, Musli, Nesquik, Chocapic etc.); Hrană pentru animale (Purina); Divizia de lux – Nespresso; Nestlé Professional - divizia de soluții „out of home”.

La Nestlé vei întâlni oameni extraordinari în fiecare etapă a carierei tale și vei avea șansa de a evolua, învățând secretele celor mai iscusite minți din întreaga organizație. Mediul nostru organizațional global, asigură un spectru foarte vast de experiențe și perspective, într-o gamă largă de profesii.

În plus, experiența ta poate acoperi mai multe brand-uri, diverse categorii de business sau chiar multiple țări datorită faptului că Nestlé nu este reprezentat doar de produsele și serviciile pe care le oferă, ci și de oamenii care asigură succesul acestora.

Înainte de a aplica pentru această poziție vă invităm să accesați pagina de internet a Nestlé România, secțiunea Cariere, pentru a afla mai multe detalii despre mediul de lucru din cadrul companiei, și pentru a vă informa cu privire la modul în care Nestlé prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal.

Ținând cont de numărul mare de aplicații, te rugăm să ai în vedere faptul că numai candidații selectați vor fi contactați.

Publicat 21 sept. 2021 Reactualizat 21 oct. 2021 Expiră 21 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos