Reprezentant vanzari Nestle Purina Bacau, Neamt, Suceava

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

• Experienta in vanzari - min. 2 ani
• Absolvent de studii superioare
• Limba engleza – nivel mediu
• Carnet de conducere categoria “B”
• Cunostinte despre piata si industrie FMCG
• Abilitati de negociere, persuasiune si lucru in echipa
• Comunicare, entuziasm, abilitati de prezentare

Descrierea jobului

• Asigura realizarea obiectivelor lunare convenite prin atingerea indicatorilor de performanta (GPS, OG, de distribuție, de acoperire, de vizite, de frecvență de vizitare, merchandising, incasari ) pentru zona atribuită.
• Responsabil pentru executia planurilor in magazin pe canal si brand/produs, utilizand instrumentele de merchandising / POSM pentru a maximiza vanzarile.
• Implementarea planurilor si programelor de comunicare catre consumator si de amplasare POSM pentru ca vizibilitatea brandurilor si disponibilitatea produselor sa fie consistenta pe termen scurt sau lung si in conformitate cu obiectivele specifice pe branduri si cu strategia si planurile stabilite
• Asigura vizbilitatea brand-urilor NPP prin participarea la evenimentele de profil ( expozitii, concursuri, congrese, workshop-uri, etc ) in conformitate cu planul comunicat
• Implementarea planurilor si programelor catre clientii din zona alocata ( Campanii de trade, Planul de promotii, etc. ) conform cu mecanismele si instructiunile primite
• Responsabil pentru colectarea de bani numerar și de coordonarea si monitorizarea platilor incasarilor de la clienti.
• Sprijina dezvoltărea planului de vânzări și a celor de canal/client/produse prin furnizarea de feedback cu privire la executarea activităților cuprinse in planul de executie.
• Ofera informații la timp si de calitate cu privire la prognoza/forecastul volumului cererii din piata pe zona alocata, raport cu privire la dinamica pieței, activități ale concurentei.
• Pune în aplicare, urmăreste și actualizeaza Planul de vânzări pentru zona alocata.
• Responsabil pentru stabilirea obiectivelor, conducerea procesului de negociere cu clientii din zona, identificarea unor noi clienti in zona si initierea colaborarii.
• Monitorizeaza zilnic performanța clientului fata de KPI/indicatorii definiti (vânzări/sales out, nivelul stocurilor, plasarea comenzii la timp, etc)

Descrierea companiei

“Good food, Good life”

Nestle ofera locuri de munca atractive pentru o cariera de succes cu impact la nivel national, si influenta la nivel global. Vino alaturi de noi in marea echipa Nestle!

În cadrul Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare și de băuturi din lume, suntem conduși de un scop simplu și bine definit: ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții și să contribuim la un viitor mai sănătos. De aceea, valorile noastre au la bază respectul: pentru noi înșine, pentru ceilalți, pentru diversitate, și nu în ultimul rând, pentru viitor.

Cu ambiție și dorința de a-ți depăși limitele, vei avea acces la o multitudine de oportunități, însă adevărata realizare provine din șansele pe care le creezi tu însuți - prin ideile, pasiunea și competențele de care vei da dovadă. Nestlé susține dezvoltarea fiecărui angajat, punând accentul pe responsabilitatea și autonomia individuală, asigurând un mediu favorabil aspirațiilor și ambițiilor pe termen lung: un ritm de muncă accelerat, o cultură bazată pe munca în echipă și o deosebită importanță acordată echilibrului dintre viața personală și cea profesională.

În România, Nestlé este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de alimente şi băuturi, portofoliul cuprinzând o gamă largă de produse din diverse categorii, pentru a răspunde cererii consumatorilor:

Băuturi (Nescafé, Nesquik); Dulciuri (JOE, Nesquik, Kit Kat, Lion, After Eight, Smarties); Produse culinare (Maggi); Hrană pentru copii (Nestlé Infant Nutrition); Batoane și cereale pentru micul dejun (Nestlé Fitness, Musli, Nesquik, Chocapic etc.); Hrană pentru animale (Purina); Divizia de lux – Nespresso; Nestlé Professional - divizia de soluții „out of home”.

La Nestlé vei întâlni oameni extraordinari în fiecare etapă a carierei tale și vei avea șansa de a evolua, învățând secretele celor mai iscusite minți din întreaga organizație. Mediul nostru organizațional global, asigură un spectru foarte vast de experiențe și perspective, într-o gamă largă de profesii.

În plus, experiența ta poate acoperi mai multe brand-uri, diverse categorii de business sau chiar multiple țări datorită faptului că Nestlé nu este reprezentat doar de produsele și serviciile pe care le oferă, ci și de oamenii care asigură succesul acestora.

Înainte de a aplica pentru această poziție vă invităm să accesați pagina de internet a Nestlé România, secțiunea Cariere, pentru a afla mai multe detalii despre mediul de lucru din cadrul companiei, și pentru a vă informa cu privire la modul în care Nestlé prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal.

Ținând cont de numărul mare de aplicații, te rugăm să ai în vedere faptul că numai candidații selectați vor fi contactați.

Publicat 27 sept. 2021 Reactualizat 27 oct. 2021 Expiră 27 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos